ATP Umag: 11 večeri partyja, nastupaju TBF, Yolanda Be Cool, Montserrat Caballe, Jinx, Lana...

Foto: Borna Čavrag/Index

PARTY program ATP Croatia Opena u Umagu ove je godine iznimno bogat te će svatko od posjetitelja sigurno pronaći nešto za svoj ukus. Osim u vrhunskom tenisu, koji će demonstrirati i tri naša najbolja tenisača, Marin Čilić, Ivan Ljubičić te Ivan Dodig, gosti u Umagu uživat će u nastupima brojnih glazbenih zvijezda, što stranih, što domaćih.

Od 21. do 31. srpnja na party pozornicama u Umagu nastupit će i Montserrat Caballer, Yolanda Be Cool, Gramophonedzie i TBF. U okviru bogatog programa, ljubitelji sporta i glazbe moći će čuti i koncerte Elvis Stanić Quarteta, Nene Belana i Fiumensa, Vannu, Lanu Jurčević, Jinxe, Gustafe, Goran Griff band, Pozitivo te Buđenje.


Lana ne bi kopirala Lady Gagu: Mislim da je samo ona uvjerljiva u tome

Na najavi turnira bila je i Lana Jurčević, koja nam je ispričala kako se raduje Umagu. "Veseli me taj koncert na ATP turniru jer će biti produkcijski zahtjevniji. Imat ćemo pojačani bend, plesače iz svog plesnog studija. Ja sam ovdje da ljudima bude zabavno, tako da smo radili na repertoaru. Uz moje pjesme će biti i starih hrvatskih stvari, hitova iz 90-tih. Mislim da smo svi toga gladni i željni. Bit će i stranih pjesama, Rihanna, Lady Gaga, imam super bend koji to apsolutno autentično može skinuti", rekla nam je Lana. Dodaje kako ona sama ipak neće biti ekscentrična poput Lady Gage na pozornici. "Mislim da je jedino ona uvjerljiva u tome, u to ne bih puno dirala".

Lana nam je otkrila da privatno uopće ne izlazi, već se zabavlja samo na svojim koncertima. Zato se trudi na njima uvijek napraviti nešto novi. "U Umagu bih voljela da imamo neki tematski koncert. Već imam puno ideja, toliko da se ponekad izgubim u njim, ali stići će se sve iskristalizirati do srpnja", kaže Lana.

Od jeseni nova Lana: Čeka me jedna ozbiljnija i zahtjevnija faza

U Umagu će nastupati tijekom istog događaja kao i diva Montserrat Caballer. Lana nam je otkrila kako je potpuno svjesna toga da njoj nikako ne bi mogla konkurirati s mikrofonom u ruci. "Definitivno ne, to je jedan potpuno drugi svijet, drugi izričaj. Moja baka, koja je pjevala na Radio Zagrebu, je njome potpuno fascinirana, možda snimimo nešto tako. Definitivno me od jeseni čeka jedna nova, ozbiljnija i zahtjevnija faza", natuknula nam je pjevačica.

Uoči ljeta, Lana se ne muči s brzinskim skidanjem kilograma jer se redovno brine o svom izgledu. "Stalno plešem Zumbu i kombiniram je s hip-hopom. Sada više nemam nikakav izgovor za nevježbanje, jer mi je to užitak, i vidim rezultate. Dovela sam se u fazu da sam kompletno zadovoljna sobom. Ljudima je rekreacija kao neka tlaka, ali kada vidiš koliko jednostavno možeš postići rezultate, ne možeš biti sretniji", misli Lana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara