Australska ljepotica Elle Macpherson ljubi bivšeg robijaša i dilera kokainom

Australska ljepotica Elle Macpherson ljubi bivšeg robijaša i dilera kokainom

JEDNA od najbolje plaćenih svjetskih modela, zanosna Elle Macpherson, potvrdila je medijska nagađanja vezana za svog novog izabranika. Čovjek koji je zarobio njezino srce bivši je zatvorenik, koji je proveo četiri godine u zatvoru zbog odsluženja kazne. Poduzetnik Brian Burgess bio je osuđen na zatvorsku kaznu nakon što je uhvaćen u krijumčarenju dva kilograma kokaina iz Amerike u Australiju.

Ellin novi ljubavni izabranik odležao je zasluženu kaznu od 1996. pa sve do 2000. godine nakon čeka je deportiran u rodnu Veliku Britaniju, a u Australiji je ostavio suprugu i troje male djece. Taj 56-godišnji poduzetnik upoznao je bivšu manekenku nakon što je ona odlučila angažirati njegovu tvrtku za preseljenja "Aussie Man + Van" i to je bilo dovoljno da se par zaljubi. Elle nije nimalo iznenađena medijskim natpisima o njegovoj mračnoj prošlosti i tvrdi da joj je njegova prošlost jako dobro poznata. Menadžer iz njegove kompanije opisao ga je kao divnu i mirnu osobu, te napominje da je Brian sada druga osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam siguran u sve detalje, no to je sve prošlost. Brian je sada dobar čovjek. Vrlo često sudjeluje u humanitarnim akcijama, a dosta vremena provodi savjetujući ovisnike", izjavio je. Elle, koja je zbog svojih savršenih proporcija zaradila nadimak "The Body", prije samo nekoliko mjeseci prekinula je vezu s pjevačem Bryanom Adamsom, a iz veze s Arpadom Bussonom, poznatijim kao sadašnjim zaručnikom Ume Thurman, ima dvojicu sinova, 10-godišnjeg Flynna i petogodišnjeg Cyja.  

S.C.
Foto: Guliver/Getty Images

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara