Autor Turbo Limach Showa na snimanju udario asistenticu

Autor Turbo Limach Showa na snimanju udario asistenticu

AUTOR jedne od najuspješnijih emisija HTV-a, Turbo Limach Showa, na snimanju 14. veljače pred djecom je asistenticu snimanja snažno udario u glavu nakon što ju je opsovao i izvrijeđao.

Jutarnji i Večernji list razgovarali su s asistenticom Marijetom Jelenčić. Ispričala je kako je u trenutku četvrtog pokušaja snimanja najave Soulfingersa krenula do Cmrka, koji je za to vrijeme sjedio sa strane, obavijestiti ga o tome da je jednom od kamermana tijekom rada nestao novac.

Tada se Cmrk ustao, izvrijeđao je i snažno je udario dlanom u lice. Nakon prvog udarca, tvrdi se, asistenticu je pokušao udariti i nogom.

Cmrk je nakon toga navodno izjavio kako ju je trebao "još više izmlatiti".

Jelenčić je odvezena na traumatologiju. Protiv 39-godišnjeg Cmrka podignuta je prekršajna prijava, nakon čega je ovaj incident iscurio u javnost, iako ga je urednica TLS-a Nataša Kalinić-Ahačić u petak zanijekala.

"Zasad vam mogu reći samo to više nikada ne želim raditi s Cmrkom. Kada me udario bila sam šokirana. Nisam mogla vjerovati što se događa. No, on je već neko vrijeme živčan i ponaša se nekontrolirano" - izjavila je Marijeta Jelenčić za Večernji list.

Kraj Turbo Limach Showa?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turbo Limach Show spada među najdugovječnije, najgledanije i najprofitnije emisije. U deset godina "Turbo Limach Show" donio je HRT-u više od dva milijuna maraka, a Siniša Cmrk prije dvije godine pojavio se na samom vrhu liste zarada na HTV-u.

Glasnogovornik HTV-a izjavio je kako se "Cmrk već dugo ponaša neuračunljivo. Potrebna mu je stručna pomoć." Glasnogovornik Krešimir Macan otkrio je kako je i ranije bilo incidenata, ali do sada još nikog nije ozlijedio.

"Ovo snimanje nismo mogli odgoditi, ali sve daljnje odluke donijet će povjerenstvo."

U razgovoru s ljudima koji su surađivali s Cmrkom na snimanju Turbo Limača rečeno nam je kako ih ovakav incident niti najmanje ne iznenađuje.

"I ranije je imao mnoštvo incidenata, dok se ne upali crvena lampica na kameri Cmrk viče na djecu i suradnike, mlati rukama i prijeti" - rečeno nam je. "Ovo je samo korak dalje."

Ranije se znalo kako među kolegama i suradnicima nije omiljen zbog svoje teške naravi, no nju su mediji pripisivali njegovom šarmu i imageu.

"Ni prema kome nemam neprijateljski stav, no kad mi netko stane na put, vjerujte mi, sa svojih 170 cm i 60 kg potpuno ga nokautiram. Zapravo, to učini moja energija, ali mi za čas bude žao zbog toga. Nažalost, nisam toliko napredovao da bih stvari mogao riješiti drukčije." - izjavio je Cmrk u ožujku 1996. za Globus.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara