Ava Karabatić izbacila guzu u tangama: "Zašto bih se pravdala zbog golotinje?"

Ava Karabatić izbacila guzu u tangama: "Zašto bih se pravdala zbog golotinje?"
Foto: Instagram

ČINI se da nesuđena hrvatska predsjednica Ava Karabatić nije previše pogođena činjenicom da je ispala iz predsjedničke utrke pa svoje fanove i dalje časti polugolim fotkama, a uz jednu je potegnula pitanje treba li se zbog toga opravdavati. 

"U zadnje vrijeme objavljujem više provokativnih fotografija. Zanima me da li volite više takve fotografije ili kad se baziram samo na selfie i to. Ne vidim zašto bih se nekom pravdala što objavljujem polugole slike kad svaki dan radim čučnjeve za stražnjicu i treniram, kao muškarci kad treniraju pa objave sliku s trbušnim mišićima. Ne volim stereotipe", poručila je Ava. 

Iako su se u komentarima javili i neki hejteri koji su izvrijeđali Avu, brojni fanovi su stali na njenu stranu i dali joj do znanja da im njene polugole fotke ne smetaju. 

"Ja ne znam za ove paćenike ako mrzite nekog ili nešto zašto onda pratite tu osobu i dajete tu neke glupe komentare to mi je stvarno glupo. Ako je pokazala guzu i rekla da radi čučnjeve ja koliko razumijem se hoće reći da ima šta pokazati svoj trud i rad . I super izgleda za razliku od vas koji samo hejtate", poručila je jedna pratiteljica. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara