Ava Karabatić o jednoj od najgorih bolesti današnjice: Nemojte uzimati lijekove

Ava Karabatić o jednoj od najgorih bolesti današnjice: Nemojte uzimati lijekove

AVA KARABATIĆ se tijekom svoje medijske karijere okušala kao manekenka, pjevačica, spisateljica i slikarica, a sada je vrijeme da pokaže svoje vještine life coacha. Splitska starleta otvorila je blog u kojemu je odlučila pisati o depresiji, jednoj od najrasprostranjenijih bolesti današnjice koja svakodnevno oduzima mnoge živote. 

U tekstu "Kako se riješiti depresije" Ava Karabatić naglašava da se nikad nije susrela s tom bolešću, ali tvrdi da zna kako je se riješiti. 

"Morate shvatiti da niste jedini depresivni te da ima mnogo gorih životnih stanja. Zamislite da bolujete od leukemije i da svaki dan vodite bitku za Život, toliko ljudi nema što jesti nego traže po kontenjerima hranu i spavaju na kartonima...", piše starleta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make up:Sara Zaric Acimovic Styling:Sexy shop Fantazija Hvala ekipi Pinka i naravno mom Nikoli Rumenici koji je napravio da to izgleda ...Kao Avangarda...i naravno ovo sto drzim u ruci je moj portret..Odlucils sam..Testirati svoju moc...I uz to ce se naci moj parfem i jedno lice...Naravno radi se o osobi koja moze samo da mene voli...jer to je to.. . . Proprio nel momento per prenderei qualche giorno per me stessa.. c’è una parte della mia autobiografia “Sarajevo, ljubavi moja lazljiva” come mi è stato vivere a Sarajevo bel 2013, e se mi sono pentita per aver detto no... avete letto... ma io amo questa città, l’arte, una connessione di 4 differenti credi.. ci vediamo il 5 e 6 novembre a Sarajevo. Guardate martedì al Obb.. dejana talk show... ci saranno sorprese . Just when I think that day I will sing for myself .. Here ... I have one passage in my autobiography "Sarajevo, my love is lazy .. How I was living in 2013 in Sarajevo, do I reckon that I refused ... Readers you are .. But I love that city, art, a combination of 4 different faiths .. We see 5 and 6.11..Sarajevo .. Watch surely on Tuesday..OBN .. Dejana Talk show..And there will be some surprises..🐕

Objavu dijeli Ava Karabatić (@ava_karabatic_official)

"NIKAD NEMOJTE UZIMATI LIJEKOVE osim kada je baš baš neophodno(stanja kada ste u velikim krizama). Sve se može riješiti prirodnim putem, za početak nađite hobi", kaže Ava koja ima i savjet za sve depresivce.

"Napravite profil na društvenoj mreži, ali ne kao privatna osoba već kao umjetnički profil gdje će te objavljivati samo svoje crteže i skupljati lajkove i pratitelje. Neka vam cilj bude imati što više pratitelja kako bi vas vidjeli što više ljudi, uslijedit će valovi pozitivnih komentara od kojih će te se osjećati puno bolje i koji će vam dat energiju i snagu za daljni rad", kaže Ava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara