Ava Karabatić: Preko Ivana Balića i otkrivene bradavice do angažmana

Tekst: A.M.
Foto: Branimir Kvartuc / CROPIX

AVA KARABATIĆ, Splićanka koja se "proslavila" nakon što je na sva zvona objavila da je provela noć s rukometašem Ivanom Balićem, ponovno je skinula suvišne krpice i pokazala svoje adute. Iako tvrdi da nema silikone te da su njezine grudi potpuno prirodne, 21-godišnjakinja na najnovijim fotografijama ima čvrstu četvorku dok je prije nekoliko godina, kad je postala druga pratilja na izboru za Miss Adriatic Europe, imala tek solidnu dvojku.

Možda je Ava poslušala Hanu Hadžiavdagić koja je savjetovala budućim sponzorušama da ugrade silikone jer je to prvi korak do zvijezda i bogatog supruga. "Moje grudi su potpuno prirodne, nisam stavljala silikone. Redovito plivam, odlazim na masaže i pravilno se hranim", tvrdi Splićanka koja se u medijima pojavila nakon što se hvalila da je upoznala Ivana Balića.

"Ivanu Baliću se jako sviđa moja tetovaža"

"Ivano i ja upoznali smo se prije desetak dana u zadarskom kafiću koji drži mamin prijatelj. Pričali smo, pili i plesali cijelu noć", pohvalila se prije nekoliko mjeseci Ava Karabatić, inače daljnja rođakinja rukometaša Nikole Karabatića.

Studentica talijanskog i latinskog također je s javnosti podijelila je u spomenutom kafiću s Balićem ostala do ranih jutarnjih sati iako je imala ispit rano ujutro. "Imam velike zelene oči pa sam na lopaticu tetovirala velikog zelenog zmaja. Baliću se jako sviđa", izjavila je 21-godišnjakinja koja si je pomoću Balića osigurala nekoliko naslovnica i poslovnih ponuda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara