Avangardno preuređena Shamballa u subotu otvara novu sezonu

Foto: Promo plakat

U SUBOTU, 24. rujna, nakon avangardnog preuređenja, uz nove vizualne čarolije, Shamballa Club Zagreb, na oduševljenje mnogobrojnih ljubitelja zabave i vrhunskog clubbinga otvara svoja vrata i spremna je zablistati u punom sjaju.

Klub krasi najljepši interijer u gradu i posjeduje vrhunsku tehniku, prije svega sound & light, a preuređenje je dovelo još noviteta kao što su šipke za ples raspoređene po čitavom klubu, novi separei i platforme za plesačice, a najviše se ističe avangardno uređen V.I.P. prostor koji će ove sezone imati ulogu "kluba u klubu".

Svake subote možete se zabaviti uz atraktivan program FreSh, koji programski prati najmodernije svjetske trendove, povremeno ugošćuje velika DJ imena svjetske scene, a i mnoge performere poput vokalista, instrumentalista i MC-a za čarobnu sinergiju zvukova pod prekrasnim vizualnim čarolijama najboljeg light sustava u gradu.  

Ove sezone, FreSh će svaki put raditi na 2 floora, a za vrhunsku atmosferu i rasplesan podij biti će zaduženi sjajni Shamballini resident DJ-i: Joe 2 Shine i Marc Bucca. Na Mainstream Flooru uživajte uz najpoznatije hitove današnjice, a na House Flooru uz vrhunac današnje elektronske glazbe.

Priključite se svakako velikoj fešti u Shamballi u subotu 24. rujna od 23 sata i otvorite novu sezonu. Očekuje Vas prigodno piće dobrodošlice i brojna iznenađenja, a zabavljat će Vas odlični DJ-i Marc Bucca i Joe 2 Shine, MC gost iznenađenja kao i atraktivne sexy plesačice iz Slovenije. Dakle, vrhunska atmosfera je garantirana, kao i pun i rasplesan podij do ranih jutarnjih sati.

Ulaz je dozvoljen samo starijima od 21 godine (Girls 18+, Guys 21+). Besplatan ulaz je moguć isključivo preko pozivnica i popisa do 1 sat. Za rezervacije, popis i dodatne informacije, javite Shamballinim promotorima ili nazovite 099/721-7777.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara