Aviokompanije otkrile najbizarnije želje klijenata na privatnim letovima

Aviokompanije otkrile najbizarnije želje klijenata na privatnim letovima

Foto: Instagram

PRIVATNI letovi su rezervirani samo za one najdubljeg džepa, a oni često imaju najbizarnije želje i prohtjeve. 

U svijetu bogataša ništa nije nemoguće, a tri avikompanija koje pružaju usluge privatnih letova za Telegraph su otkrile neke od najčudnijih zahtjeva svojih klijenata.

"Jedan od naših klijenata je opsjednut ružičastom bojom. Morali smo interijer aviona prekriti ružičastom tkaninom, posluživati ružičastu hranu i ružičasti šampanjac. Svirali su Pink Floydi, a čak je i pilot morao biti u ružičastom. Goste smo dočekali s ružičastim tepihom." - PrivateFly.

"Jedna obitelj koja redovito putuje s nama je izričito tražila da nakon uzlijetanja u avionu zasvira tema iz mjuzikla Mamma Mia!" - Magnus Aviation.

"Nedavno smo organizirali let škotske tematike za 100. rođendan jednog klijenta. Interijer je bio tartan uzorka, posluživala su se škotska jela, a na ulazu u avion je morao biti gajdaš." -  PrivateFly.

"Jedan klijent je inzistirao na tome da se tijekom cijelog leta sluša glazba pianista Liberacea, dok je drugi inzistirao da jastuci i deke budu od stopostotnog kašmira. Također, morali smo cijeli avion ispuniti posebnom vrstom ljiljana, samo zato jer je klijent tako htio." - JetSmarter.

 

A photo posted by Zohar Krivorot (@captain514) on

"Jedan klijent je inzistirao na Filet-O-Fish-u iz McDonaldsa koji smo morali pokupiti netom prije leta jer je morao biti vruć." - Magnus Aviaton.

"U avionu nije dopušteno paljenje vatre, osim ako na letu nije i vatrogasac. Jedan klijent je htio zapaliti svjećice na putu za Firencu za svoj 50. rođendan pa smo morali pronaći vatrogasca koji će ići s njima. Sva sreća, bila je riječ o velikom zrakoplovu pa je bilo dodatnih mjesta." - PrivateFly.

"Jednom smo morali osigurati ogromnu zalihu čipsa s točno određenim okusom te soka određene vrste. Na drugom letu je klijent unaprijed poslao kušača hrane da vidi hoće li mu naša hrana odgovarati." - JetSmarter.

"Jedan klijent nije znao gdje točno želi ići, no znao je da to mora biti mjesto gdje se uzgaja kokos koji ima najviši postotak organskog na svijetu. Odveli smo ga na farmu na Fijiju." - PrivateFly.

"Jedan klijent je platio njegovu omiljenom kuharu da mu skuha jelo u New Yorku, a mi smo mu ga dostavili u Chicago." - JetSmarter.

"Poslali su nas iz Cannesa u London i natrag, samo da klijentu donesemo omiljeno vino iz kućnog podruma." - Magnus Aviation

"Prevozili smo Birkin torbe klijentu kući nakon šopinga, a jednom klijentu smo vozili mobitel koji je slučajno ostavio doma." - JetSmarter

"Klijent nam je jednom platio da prevezemo psa iz Londona u Madrid da bude sa svojim vlasnikom. Letio je sam i imao cijelu posadu na raspolaganju. Vozili smo čak i papigu iz Manchestera u London." -  PrivateFly

"Postoji jedna slavna osoba koja svaki tjedan putuje s timom stilista. Tijekom cijelog leta isprobavaju odjeću i rade izmjene za sljedeći tjedan." - JetSmarter

"Jedan par je platio šesteroznamenkastu cifru za let u trajanju od 6 sati, bez cilja. Imali su veoma skupo vino, spa tretmane, manikuru i pedikuru, svjetski poznatog kuhara i slavne pjevače opere koji su im sat vremena pjevali. Zatim smo ih ponovno vratili kući." - JetSmarter

"Jedan klijent je na put od Europe do Las Vegasa poveo svjetski poznatog igrača pokera samo da s njim tijekom leta može vježbati za dvodnevno kockanje u Vegasu." - JetSmarter.

"Svake godine imamo klijente koji žele dočekati Novu godinu dvaput. Za 135.000 funti ponudimo im najbrži privatni avion na svijetu koji ih vozi od Sydneya do Los Angelesa, taman da stignu ponovno dočekati Novu godinu." -PrivateFly.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara