Avril Lavigne ne voli novinare

Avril Lavigne ne voli novinare

AVRIL Lavigne smatra da je žrtva dezinformacija koje plasiraju glazbeni novinari.

Naime, tinejdžerska zvijezda je prestala čitati članke o sebi, zato što su većinom dorađeni: "Sjednem i odradim interview i kažem im kako stari stoje, a oni napišu svoju priču i barem trećinu toga je napisano netočno i zapravo mi stavljaju riječi u usta i iskrivljuju ih.. sve to izgleda kao da sam rekla nešto što nisam rekla. Zato u pravilu ne pratim što se piše o meni..."

Avril smatra da većina novinara iskrivljuje stvari: "Sve što je vezano uz naslove, npr. Avril Lavigne - Skater-punk. Kao nekakva etiketa, ja mrzim takve stvari. Mislite punk... nisam punkerica. Moja glazba nije mješavina punka i rocka, trenutno sam rock-pop glazbenica. To je tako ludo, da me ljudi etiketiraju kao punkericu ili punk-rockericu. To je tako ludo - mrzim etiketiranje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći Avrilin britanski singl biti će pjesma Im With You, koja će se u obliku maxi singla pojaviti na Otoku dana 31. ožujka.

I da ostanemo u Velikoj Britaniji, Avril je nominirana za ovogodišnju nagradu časopisa NME i to u kategoriji najboljeg samostalnog nastupa. Nagrade se dodjeljuju u četvrtak 13. veljače, a snimku ceremonije možete pratiti u petak na kanalu MTV2.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara