Bad Boysi su se vratili!

Bad Boysi su se vratili!
Foto: Press

ZLOČESTI dečki, brzi auti te savršena doza adrenalina i akcije – stižu u domaća kina! Još jednom zajedno, posljednji put - do kraja - Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) ujedinit će snage i zajedničkim naporima gledateljima pružiti vrhunsku zabavu i akciju. Ovaj dvojac ne želite propustiti jer stiže nam zabava kakvu samo zločesti dečki mogu napraviti.

Osigurali smo nagradni natječaj za sve čitatelje Indexa! 

Dugoočekivani nastavak kultnog serijala koji je na svjetskim blagajnama zaradio preko 400 milijuna dolara, "Zločesti dečki zauvijek" savršena je kombinacija akcije i humora koja će nam ovog siječnja uzburkati krv u žilama. Mike (Will Smith) i Marcus (Martin Lawrence) na svoj osebujni zločesti način kriminalce će strpati tamo gdje im je i mjesto – iza rešetaka.

Ovaj put zločesti dečki nešto su iskusniji ali su jednako ludi i opaki. Iako Marcus svom dugogodišnjem partneru Mikeu najavljuje skorašnji odlazak iz policije, Mike ga nagovora na još jednu opasnu misiju. Njih dvojica sada, po posljednji put kao zločesti dečki, odlaze na još jednu ludu vožnju borbe protiv kriminalaca, urota, prevara ali i lošeg humora. Jer oni su - Zločesti dečki zauvijek.

Film Zločesti dečki s glavnim glumcima Willom Smithom i Martinom Lawrenceom izašao je davne 1995. godine i oduševio publiku diljem svijeta sjajnim spojem akcije i komedije. Film je Smitha i Lawrencea lansirao na popis najvećih holivudskih imena, a obojici je to tada bilo prvo pojavljivanje na filmskom platnu. Drugi nastavak, snimljen 2003. godine, ostvario je još veći uspjeh te je i film i glumce lansirao na vrhove ljestvica.

Nakon 16 godina fanovi će napokon doći na svoje uživajući gledajući omiljene zločeste dečke u još jednoj fantastičnoj akciji.

Zločesti dečki zauvijek od 16.1. u kinima i IMAX-u!

NAGRADNI NATJEČAJ ZA ČITATELJE INDEXA

Odgovorite točno na tri pitanja iz filma i osvojite zanimljive nagrade! Nagrade su:

 1 x jakna iz filma

 2 x torba iz filma

 2 x boca za vodu iz filma

Točne odgovore na pitanja pošaljite na adresu index.nagrada@gmail.com zajedno sa svojim podacima (ime i prezime i adresa).

Pitanja glase:

1. Koliko filmova ima Bad Boys filmski serijal?

2. Tko je redatelj prva dva filma?

3. U kojem gradu se odvija radnja filmova?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?