Bahatoj Soraji na Ibizi utekao bogati sponzor pa je morala sama iskeširati 5000 eura

Bahatoj Soraji na Ibizi utekao bogati sponzor pa je morala sama iskeširati 5000 eura

Foto: Instagram

STARLETA Soraja Vučelić u posljednje vrijeme baš nema sreće. Najprije joj je nepoznat netko zapalio automobil, potom su joj novi ukrali, a sada joj se dogodila i "nezgoda" tijekom odmora na Ibizi.

Kako doznaje Kurir iz neimenovanog izvora, Soraja se s prijateljicom Sarom Trajanović na Ibizi zabavljala na račun bogatog starijeg "sponzora", koji je trebao podmiriti sve troškove njihova druženja. No, Sorajino bahato ponašanje navodno je na kraju toliko naljutilo inače darežljivog gospodina, da je nenajavljeno napustio skupi hotel plativši samo svoj dio računa.

 

🐣💛

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on

Neugodnu vijest Soraja i Sara su saznale tek na recepciji, tvrdi izvor.

Djevojke su na Ibizi zaglavile s dugom od 5000 eura koje su morale samostalno iskeširati, a kako Soraja nije imala dovoljnu svotu, zvala je sve prijatelje upomoć. Prema pisanju Kurira, zvala je i bivšeg dečka, no on ju je odbio uz poruku "nek joj račun plati onaj tko ju je ondje i doveo".

 

...😈 Always choose the magic woman💎

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on

Soraja tvrdi da se "incident" uopće nije dogodio niti se mogao dogoditi, budući da "kada negdje putuje, uzme i novac", a "svoja putovanja plaća sama".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara