Bahra iz LJNS-a postala hit: "Kad me netko želi povaliti, udarim ga u jaja"

Bahra iz LJNS-a postala hit: "Kad me netko želi povaliti, udarim ga u jaja"
Screenshot: RTL

OSEBUJNI sudionici showa Ljubav je na selu često postanu prave zvijezde, a u ovoj je sezoni puno pozornosti privukla Zagrepčanka Bahra Zahirović koja svojim neobičnim izjavama uveseljava gledatelje. Bahri je ovo, inače, drugo sudjelovanje u showu. U međunarodnoj sezoni bila je kod farmera Domina Santa, a ove je godine došla u Istru kod Valtera Krešića. 

Iako su se druge dvije kandidatkinje distancirale od nje, Bahri to nije teško palo. Dapače, otkrila je da je zadovoljna što je sama u sobi. 

"Volim svoju privatnost i svoju sobu, samostalnost. Baš mi je sad pravi godišnji odmor. Baš mi je lijepa soba i krevet", rekla je i dodala da voli "antikvatni" namještaj. 

Nije to jedina Bahrina izjava koja je počela kružiti društvenim mrežama i forumima. Mnogima je za oko zapela scena u kojoj Bahra priča o svojim sposobnostima i razumijevanju ljudi, a tom je prilikom dodala da bi se, u slučaju da je upisala fakultet, "udostojila na psihologiju". 

"Što se tiče filozofske situacije, jako sam lukava i mudra. Pomoću svoje vizionalnosti odmah odgonetnem karakter osobe. Nisam to primijetila odmah u ranoj mladosti, to jednostavno dolazi s iskustvom. Radila sam s različitim profilima ljudi pa sam počela proučavati stavove i gledišta osoba. Fizionomija, govor tijela, pristup, pogled i obraz - sve to govori koliko si nekome poželjan ili nepoželjan. Sve to ima svoje vlastite dokaze. Osoba uopće ne mora govoriti, ja sve raspoznajem", objasnila je Bahra. 

Objasnila je i kako se brani od nasrtljivih muškaraca koji bi je htjeli "povaliti". 

"Kad me neki muškarac želi povaliti, stanem mu na nogu i udarim ga u jaja", rekla je tom prilikom. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara