Baka (80) šokirala voditelje opisom seksa s 35-godišnjakom u emisiji uživo

Baka (80) šokirala voditelje opisom seksa s 35-godišnjakom u emisiji uživo
Screenshot: Youtube/Facebook

BRITANSKA umirovljenica Iris Jones (80) šokirala je voditelje emisije This Morning kad je otvoreno i detaljno ispričala kako se poseksala s 35-godišnjakom. 

Iris je privukla mnogo pozornosti britanskih medija kad je otkrila da je stupila u vezu s 35- godišnjim mladićem iz Egipta, a uporno tvrdi da je njihova veza prava ljubav i da on ne želi njen novac. 

Par se upoznao na Facebooku nakon čega je ona Mohammada odlučila posjetiti u njegovom rodnom Egiptu, a detalje njihovog susreta ispričala je uživo na javnoj televiziji. 

"Prva noć je bila opasna. Nitko me nije taknuo 35 godina, kao da sam ponovo djevica. Potrošili smo cijelu tubu lubrikanta. Nisam mogla hodati idući dan. Osjećala sam se kao da sam jahala konja, samo nije bilo žuljeva od sedla. Ali to nas nije spriječilo", ispričala je živahna bakica, a voditelji nisu mogli doći k sebi od smijeha. 

Mohammad je, inače, zaprosio Iris čim ga je posjetila, a blagoslov im je dala i njegova majka koja ima 70 godina i 10 godina je mlađa od njegove buduće supruge. Iris sad skuplja novac kako bi se vratila u Egipat i udala za svog izabranika. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara