Balkanska svadba desetljeća: Đukanovićev sin oženio Milenu, okupila se elita

Balkanska svadba desetljeća: Đukanovićev sin oženio Milenu, okupila se elita
Foto: Instagram

SIN CRNOGORSKOG predsjednika Mile Đukanovića, Blažo, i Podgoričanka Milena Popović vjenčali su se u subotu, a u nedjelju rano ujutro posljednji gosti napustili su stoljetni park u elitnom kompleksu grada hotela Sveti Stefan, gdje je cijelu večer trajalo veselje, prenose crnogorski mediji.

Prema informacijama crnogorskih medija, na svadbu je pozvano više od 400 gostiju koji su u subotu navečer strpljivo čekali u redu da domaćinima čestitaju noseći poklone u ruci.

Među uzvanicima bile su uglavnom osobe iz javnog i političkog života Crne Gore, tamošnji poslovni ljudi, bivši sportaši poput bivšeg nogometaša Milana Dejana Savićevića, ali i najbogatiji Crnogorac - bivši premijer Tajlanda Taksin Shinawatra, koji je 2009. godine dobio i crnogorsko državljanstvo.

Dok je trajalo veselje, bilo je primjetno pojačano prisustvo policije, dok su morem oko Svetog Stefana patrolirali policijski čamci, prenose mediji. Sigurnost gostiju, uz policiju, čuvalo je i osiguranje tvrtke koja upravlja Svetim Stefanom.

    

Luksuzno vjenčanje Đukanovićeva jedinca organizirano je na istom mjestu na kojem se 2014. vjenčao srpski tenisač Novak Đoković. Goste je zabavljala snaha Lepe Brene, turbofolk pjevačica Aleksandra Živojinović, rođena u Hrvatskoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

Noćenje u elitnom kompleksu Svetog Stefana košta između 800 i 1100 eura.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara