Bankarica ispričala kako izgleda njen dan i postala sprdnja: "Američki psiho"

Bankarica ispričala kako izgleda njen dan i postala sprdnja: "Američki psiho"
Foto: LinkedIn/Twitter

BUSINESS INSIDER prije nekoliko je dana objavio tekst o životu i svakodnevnim navikama izvršne direktorice banke HSBC, Melanije Edwards, koji je veoma brzo postao jedna od glavnih tema na Twitteru.

Naime, Melania je ispričala da se ona svakog dana probudi u 5.30 ujutro, meditira, a nakon toga oko 6.30 razgovara s obitelji i prijateljima koji žive u drugim vremenskim zonama. U 7 ujutro doručkuje, zdjelu svježeg voća ili bočicu zelenog soka, a pola sata nakon toga ide na tenis.

Nakon tenisa, oko 8.30, ona kreće na posao do kojeg pješači pa joj treba oko pola sata. Nakon sastanaka i poslovnih obaveza, u podne ruča oko sat i pol vremena pa se u 13.30 vrati natrag na posao. 

Često iz svog glavnog ureda u San Franciscu mora otići u obližnji Palo Alto gdje surađuje s još nekoliko kompanija. 

U slobodno vrijeme Edwards - studira. Odnosno, trenutno radi na dobivanju certifikata za inovacije i poduzetništvo na Sveučilištu Stanford.

A kad se nakon ispunjenog dana vrati kući, ona nastavlja raditi i to s organizacijom u Papui Novoj Gvineji kako bi pomogla potaknuti osnaživanje žena u gospodarskim djelatnostima. 

Kad obavi i to, ona u 19.30 odradi vježbe joge, nakon čega najčešće kuha sa svojim dečkom. Večernja rutina im je i šetnja susjedstvom. Tek nakon svega toga Melanijin dan je gotov, do ponovno u 5.30 ujutro.

Njene dnevne rutine podignule su obrve na Twitteru pa je krenulo masovno sprdanje, ali i propitkivanje istinitosti njezinih tvrdnji.

"Kako znaš da je članak o Melaniji Edwards fake? U 5.30 ujutro ne bi mogao vidjeti Golden Gate od silne magle", "Ako je 7.45 na ovoj fotografiji gdje igra tenis zašto su sunce i sjene ovako postavljeni?", "I koliko je HSBC platio za ovaj tekst?", "Baš se pitam što Melania Edwards sad radi?", "Ako je ovo satirično, jako je dobro", "I dok Melania nekoliko četvrti dalje igra tenis, ja krećem po krafnu", "Koji vrag sam upravo pročitala?", "Ok, skužila sam. Melania Edwards je zapravo robot", "Ovo je nastavak Američkog psiha", bili su samo neki od komentara neuvjerenih tviteraša.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara