Barbara Radulović - najljepša Hrvatica u 2007. po izboru posjetitelja Indexa!

NAJLJEPŠA Hrvatica po izboru čitatelja Indexa stala je pred naš objektiv i pokazala sve svoje čari, u prvom modnom editorijalu ikad objavljenom isključivo na nekom hrvatskom portalu!

 

Atraktivnu Zagrepčanku javnost je upoznala kad se prije šest godina sa zaboravljenim Marinom Tironijem borila za pobjedu u Story Supernova showu, a otad je vodila nekoliko glazbenih emisija i na kraju se skrasila na glazbenoj TV postaji CMC, na kojoj gledatelje svakodnevno uveseljava donoseći im nove spotove i intervjue s poznatim estradnjacima.

Informaciju da je pobijedila u Indexovom Izboru za najljepšu Hrvaticu Barbara je primila s oduševljenjem, a entuzijazam ju nije napuštao ni na snimanju za naš editorijal. Evo što o svom izgledu, konkurenticama i planovima kaže najljepša Hrvatica u 2007. godini!

Kako se osjećaš kao najljepša Hrvatica? Što to za tebe znači?
Čuj, najljepša? Sami znate da ne mislim da sam najljepša u zemlji! Inače, drago mi je da su me čitatelji portala odabrali za tu titulu i hvala im na svakom glasu. Ovo je najljepši mogući završetak ionako dobre godine!

Imponira li ti što si na našoj listi veća faca od Severine, Pišekice i drugih "profiliranijih ljepotica"?
Zapravo, mislim da je ključ u tome što me "glasačko tijelo“ prepoznalo zato što sam slična njima - svakodnevna sam cura i mislim da mi je to glavna prednost ispred dama koje ste naveli. Ali mijenjala bih se s njima za honorare... To da! Šalu na stranu, mislim da izbori tipa ovog nemaju veze s ljepotom već s nekom energijom kojom zračiš...ili ne zračiš.  S druge strane često ovise i o tome koliko se neka osoba pojavljuje u medijima. Zato me i čudi što sam prva.

.

Zašto te više nema u medijima? Mislim, osim u emisijama koje vodiš. Nisi nam dovoljno žuta.

Nisam dovoljno žuta...hmm...pa to je super! Otkad je biti žut nešto poželjno?! Moja svakodnevica se ne razlikuje od tuđih, pa medijima očito nije interesantna, što mi se i više nego sviđa. Ne izlazim na medijski eksponirane destinacije, jednostavno zato što se privatno ne družim s osobama koje se bave javnim poslom i izlaze na takva mjesta.

Što planiraš? 
Prilično sam zadovoljna svojom trenutnom situacijom. Diplomski rad je već ukoričen! Nastavljam i dalje s obiteljskim biznisom - vođenjem studija za njegu lica i tijela kojeg smo nedavno preselili na novu lokaciju kako bismo oslobodili naš poslovni prostor za nešto za što je prvenstveno i namijenjen. Naime, idem se baviti strukom. Mama i ja otvaramo ured za poslovni consulting. A televizija? Voljela bih i dalje ostati na CMC-u.

Imaš li dečka? Otkrij nam nešto o svom ljubavnom životu. 
Moj dečko je super, obožavam njegov smisao za humor... Inače je diplomirani ekonomist i radi u struci. Zajedno smo četiri godine.

Koliko paziš na svoj izgled? Čemu najviše pridaješ pažnju? 
Ne opterećujem se previše izgledom, ali stvarno! Prirodno je što uvijek nastojim izgledati najbolje što mogu. Sportski sam tip. Vjerujem da dobroj kondiciji i svom zdravlju pridonosim baveći se nečim u čemu zaista uživam, a to je ples. Ples je moja prava strast! 

Ima li nešto što bi na sebi promijenila? 
Mislim da sam sasvim dobro ispala, hahaha... Svaka želja za promjenom bila bi čista obijest.
 
Poruči nešto javnosti. Ipak si ljepša od svih. 
Dakle, opet ti... Najljepša ili ne, zaželjela bih svima sreću u novoj godini i u životu!

Pogledajte TOP 5 najljepših Hrvatica!

Foto: Index
Styling: Petar Trbović
Frizura: Studio Etra
Make up: Simona Antonović
Producent: Dorijan Klarić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara