Barbara Vicković na duplerici prvog hrvatskog časopisa o pivu

DOČEKALI smo i to. Pokrenut je prvi hrvatski časopis posvećen pivu i samo pivu. Časopis se zove "Moje pivo", a osim zanimljivih tekstova, prvi broj nudi i jako zanimljivu duplericu s Barbarom Vicković i "Žujom" u glavnim ulogama.

Kad u Google ukucate "Michael Jackson", dobijete mnoštvo linkova na stranice posvećene najpopularnijoj zvijezdi prošlog stoljeća.

Kad ukucate "Michale Jackson beer", dobijete link na stranicu svjetske pivske zvijezde Michaela Jacksona. Čovjek je to kojem se život svodi na degustiranje piva, obilaženje svijeta i, opet, degustiranje piva te pisanja o tome.

Kad sa stranice krenete dalje, shvatite da je pivo na Interenetu zastupljeno gotovo kao seks pa se nađe i stranica koje su posvećene samo - knjigama o pivu. Tu vam odmah postane jasno časopis "Moje pivo" ima smisla i da nije "eksperiment" nego sasvim normalna pojava.
 
Što se prvog broja tiče, osim niza zanimljivih reportaža, recenzija i intervjua, nudi i tekstove nekih poznatih novinarskih i književnih imena poput Krune Lokotara, Renea Bakalovića i Ivana Kušana te strip Krigler kojem predviđamo svijetlu budućnost. Sve to na zadanu temu - pivo.

Naravno, tu je i duplerica s Barbarom Vicković u glavnoj ulozi.

Časopis se po cijeni od 16 kuna može kupiti na kioscima ili kod atraktivnih kolporterki od kojih uz časopis dobijete i malo pivo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara