Barbieri: Priče o tome da sam veliki šarmer i zavodnik su daleko od istine

Tekst: I.M.
Foto: Mišo Lišanin/Cropix

FRANE BARBIERI, koji se nedavno razveo od poduzetnice Sanje Duggan, smatra kako njih dvoje nisu javne osobe pa njihov privatni život nikoga ne bi trebao zanimati. "Sanja i ja smo u izvrsnim odnosima i to će tako uvijek ostati. Mi smo, prije svega, roditelji i oboma nam je dobrobit našeg djeteta na prvom mjestu. Bili smo i ostat ćemo najbolji prijatelji", kazao je za Barbieri za Extru o svom odnosu s bivšom suprugom, dodajući kako ljude koji su izvještavali medije o njihovom privatnom životu ne smatra prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barbieri je demantirao i navode o vezi sa Vanjom Halilović, ali i nekim drugim lijepim Hrvaticama: "Nisam u vezi ni sa jednom od njih. U medijima me se povezivalo s nekim djevojkama koje doslovce jedva poznajem i to bez da su me prije toga barem nazvali i pitali nešto o tome. I dalje sam u kontaktu s Vanjom Halilović, ali samo prijateljskom, kao i do sada. Nema razloga da ne budem prijatelj s kvalitetnom osobom kao što je ona".

Po pitanju novih ljubavi Barbieri je kazao i kako se "ljubav ne traži - čovjek treba biti sretan ako mu se dogodi" te kako su ga "oduvijek privlačile pametne žene snažnih osobnosti, čvrstih životnih stavova i moralnih vrijednosti". "Temelj svakog odnosa je prije svega iskrenost. Kemija se ili desi ili ne desi", naveo je Barbieri, dodajući kako su priče o tome da je on veliki šarmer i zavodnik "daleko od istine".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara