BB Bojana će morati nositi suknju i štikle: "Nadam se da ćeš biti dama koja nisi"

Foto: vb4.emotion.rs

BOJANA očito nije pretjerano omiljena kod žena u Big Brother kući jer ju je pogodila već druga "otrovna strelica". Mila je nakon sinoćnjeg ispadanja odlučila da će ispaliti "otrovnu strelicu" upravo na kapetanicu otpada koja joj je u nominacijama dala četiri boda. Veliki brat je Bojani rekao da će se cijeli tjedan morati oblačiti ženstveno, nositi štikle, suknju i šminku cijeli dan. Mila joj je poručila: "Nadam se da ćeš biti dama koja nisi". Odbojkašica nije pokazivala da ju je ova Milina poruka pogodila i smijala se dok ju je slušala, no kasnije se zapitala na koji način povređuje ljude, jer je već drugi put pogođena "otrovnom strelicom".

Stanari u kući komentirali su Milin odlazak. Dragana je rekla kako joj je žao da je ispala, jer je najljepša stanarka s čime se složila Soraja. Nirmal se nije s tim složio, već je rekao Soraji da mu je ona najljepša. Dule je komentirao da su kod njih u kući samo dvije ljepotice dok ih je na otpadu više. Nemeš se složio s njim, a na Dujino pitanje nabrojio je koje su to ljepotice na otpadu: "Marijana, Bojana, Mila i Tamara". Soraji je bilo iznimno žao zbog Milinog odlaska što je rekla i Velikom bratu u ispovjedaonici. "Žao mi je zbog njenog odlaska. Mislim da je bila jedna od najiskrenijih stanarki i stanara općenito. Popričale smo kad smo se vidjele na nominacijama i čula sam svašta u tih pet minuta. Mislim da je možda i bolje za nju da je otišla, jer se ne mora nositi s nekim stvarima ovdje", rekla je Soraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću te gledati uopće, nikako te ne želim gledati"

Nemeš je također rekao da mu je žao zbog Mile, no njegovo raspoloženje i dalje je loše, a najčešće se iskaljuje na Emi. Za stolom se izderao na nju i optužio je da je ukrala kutiju cigareta koju je Marijana ostavila za sobom. "Znam što znam, ne želim diskutirati, jer ovi na kameri imaju dokaz. Sad će netko od njih u nedjelju ispasti jer si ti ovdje. Ovih petero stanara su zaslužili da budu ovdje, ali ti, Džordž i ja nismo. Neću te gledati uopće, nikako te ne želim gledati", galamio je Nemeš što je toliko uzrujalo Emu da je kasnije u sobi plakala. "Malo sam tužna. Ja znam da nisam ukrala cigarete, nije važno tko je, ne želim nikog optuživati. To se sve vidi. Razočarao me Nemeš. Nisam znala da će imati pik na mene. Promijenio se od kad su svi otišli, znam da žali za Marijanom, to se vidi", rekla je Zagrepčanka.

Nemeš je u ispovjedaonici također komentirao incident s Tamarinim dečkom. "Čuo sam za to. Ne opravdavam njegov postupak. To je čovjek od 25 godina i mora se znati 'iskulirati'. Idi u grad i nađi novu. Došao je kao glasnik iz bijelog svijeta koji će nama govoriti tko kako stoji u javnosti. Nitko izvana ne zna kako je unutra, nitko nema sliku kako je u kući, oni to ne mogu znati", govorio je Nemeš. Iako on i dalje žali za bivšim stanarima, čini se da ga njegovi novi sustanari simpatiziraju. Tijekom današnjeg zadatka, Nirmal je odredio tko će s kim spavati u šatoru. Svi su bili zadovoljni podjelom osim Dragane, no ona nije željela reći što joj smeta. Nirmal je rekao da bi ona najradije spavala s Nemešom u šatoru, jer joj se sviđa, no ona je rekla da to nije istina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara