BB Brankica i aktualna Miss Hrvatske uljepšale Sajam sporta i nautike

POSEBNU pažnju posjetitelja 15. međunarodnog Sajma sporta i nautike koji se održava na Zagrebačkom velesajmu privukle su aktualna miss Hrvatske Maja Cvjetković i jedna od stanarki reality-showa Big Brother, Brankica Čonda.

Poziranjem za brojne fotografe, djevojke su uljepšale izložbene primjerke jahti, glisera, čamaca te svojim prisustvom potvrdile da nije riječ samo o važnom poslovnom, već i marketinškom događaju sportsko-nautičke industrije.

Visoka i atraktivna Makaranka Brankica Čonda, jedna od natjecateljica druge sezone Big Brothera, po mnogima je ostala zapamćena po tome što se među prvim djevojkama razgolitila u reality-showu, a s tim je trendom nastavila i izvan BB kuće, fotografiranjem za mnoge časopise.

Svojedobno je izjavljivala da ju je najviše smetala činjenica da su je producenti BB showa prikazivali kao seks objekt, zato što je u showu otvoreno razgovarala o seksu.

Šibenčanka Maja Cvjetković, ove je godine ponijela lentu najljepše ljepotice izbora za Miss Hrvatske. Studentica fakulteta ekonomije u Zagrebu, redovita je gošća mnogih događanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove će se godine, prema najavama organizatora u 10 izložbenih paviljona predstaviti preko 300 izlagača iz 26 zemalja svijeta.

Riječ je o vodećim svjetskim i domaćim tvrtkama koje će predstaviti svoje nove proizvode iz svijeta sporta i nautike te pokazati u kojem se pravcu kreće sportsko-nautička industrija.

Foto: Dragan Predojević

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara