BB celibat: Tko će sad grickati Ivanovu mrkvicu?

BB celibat: Tko će sad grickati Ivanovu mrkvicu?

KLIMAVA financijska konstrukcija koja stvara presing stanarima BB kuće, sjetnog Mrkvicu nije mogla dovoljno odagnati od misli kako je njegova Rina već na putu u Hrvatsku. Jutro nakon njezinog odlaska Ivan ne prestaje tužno gledati kroz prozor, kao da očekuje kako će se Rina vratiti a Big Brother mu kroz šalu priopćiti: "Jesmo te!" Međutim, upravo njegovu Rinu gledatelji su među sedmero kandidata odlučili poslati kući. Duhom odsutni Mrkvasti svima je jasno dao do znanja da neko vrijeme želi provesti u samoći i oplakivanju zbog praznine kakva je sad nastala u Kući, ali i njegovom srcu. Čini se kako je racionalnija Rina pravovremeno primijetila kako je "bolje izaći sad, nego za mjesec dana jer se čovjek zbliži i zaljubi".

Mrkvica za Rinu "ne osjeća ništa"

"Čekat ću te vani", bile su posljednje riječi koje je plavuša uputila mrkvastom, a nakon izlaska potvrdila: "Nedostajat će mi. Viđat ću ga uživo, kad izađe iz Kuće", rekla je. Njezine osjećaje prema Ivanu nije pokolebao ni prilog kojeg je u studiju pogledala u društvu Antonije Blaće i onih koji su gledali izravan prijenos, a u kojem je Mrkvica tvrdio da za nju "ne osjeća ništa". Kao razlog svog ispadanja, Rina je navela "pre slobodno ponašanje i prvi red na tapeti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je pozadina njezinog ispadanja nepoznati muškarac koji je nije mogao gledati u mrkvastom zagrljaju. No, koga god grlila, profesionalnoj maserki i trbušnoj plesačici Rini, Mrkvica je glavni favorit i želi ga vidjeli na tronu petog po redu Big Brothera. Za svoj je izlazak pokušala naći još jedno opravdanje, a to je njezin naknadni ulazak u Kuću. Naposljetku je samo naglasila da bi glavnu nagradu dala "ženi s nevjerojatnom energijom" Elizabeti, ukoliko njezin van M. ne pobjedi.

L.V.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara