BB Džordž otrovnu strelicu uputio "iskompleksiranoj" Slavici, uvrijedio i Lestera

BB Džordž otrovnu strelicu uputio "iskompleksiranoj" Slavici, uvrijedio i Lestera

Screenshot: Pink TV

STANARI BB kuće sinoć su se posvetili izvršavanju tjednog zadatka. Dok Lester i Marijana vrte pedale bicikla, u dvorištu stanari razgovaraju s Emom, koja je došla u posjet s otpada. "Hladno nam je dolje i nelagodno. OK je, preživljavam, jedino što se ubijam na tušu, stavim ogrtač da me nitko ne gleda". Emi je Dragana dala dodatno vrijeme za provesti ga u kući. Kaže kako je na otpadu sustanari plaše žoharima, a uveseljavaju ih mačke koje se tjeraju. Ema je očekivala da će biti nominirana.

"Valjda Slavici nisam posvećivao dovoljno pažnje"

Lesteru je krivo zbog Džordža, misli da se razočarao u njemu. Džordž je u svojoj snimci Lesteru to potvrdio te je dodao: "Nema veze, ti ionako još nisi odlučio jesi li muško ili žensko. Tamara me isto iznenadila, kako to ja pretjerujem, ti pretjeruješ. Za Horvata mi nije ništa čudno, on je ekstra lik, a Emi poručujem da sam se samo šalio s njom, prvo mi je bila dosadna ispočetka, ali sam je zavolio. Bojana me malo iznenadila. Dražen mi je dao dva jer pokazujem dupe, mislim da se nema što reći o tom čovjeku, sve se zna. Totalno sam razočaran u Slavicu, javili su mi iz Dublina da me najviše tračala, valjda zato što joj nisam posvećivao dovoljno pažnje, a ona je i inače iskompleksirana osoba. Moja otrovna strelica je za nju, da kuha ručak i za luksuz i za otpad, i da poslije sve očisti. Također, da jednom do dva puta dnevno, ovisi o Radišinom raspoloženju, njega poljubi", poručio je Džordž stanarima nakon što je napustio show.

Marijana se osjeća "kao da joj je netko zabio metlu u guzicu"

"Malo počinje iživljavanje", komentirala je Bojana Džordžovu poruku. "Meni to nije ništa strašno, bilo bi mi gore da mi je rekao da ne ulazim u kuhinju", kaže Slavica. "A da sam iskompleksirana, tu se zajebao, nemam zašto biti", dodaje Slavica. Misli da joj je Džordž napravio uslugu jer sada može biti i s jednom grupom i s drugom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bojana kaže da je od okretanja pedala boli stražnjica. "Kao da na masnici sjedim", žali se i dodaje kako još mora deset puta toliko napraviti. Dražen razmišlja kako bi zamijenio Bojanu i Tamaru na biciklu, ali ga sve boli pa je od toga odustao. I Marijana pati zbog zadatka: "Osjećam se kao da mi je netko zabio metlu u guzicu". Stanari zbrajaju kilometre i računaju, ali su sve više zabrinuti da neće stići odvoziti sve što trebaju.

 

 

  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara