BB kuća postaje starački dom, Nikola Marijani najavio "akciju" s Tamarom

Foto: vb4.emotion.rs

BIG BROTHER kuću sinoć je trajno napustio prvi stanar, Milan, nakon čijeg izlaska ukućani i nisu bili najbolje raspoloženi. Ema je svoju tugu utapala u hrani, a ubrzo su joj se i ostali pridružili. Nakon Eme, najtužniji je djelovao Lester, koji se najviše zbližio s Milanom. Bojana je komentirala kako nitko ne može znati što drugi misle o njemu sve dok ne izađe iz BB kuće. Na otpadu su se Soraja i Duško zafrkavali pa mu je ona u jednom trenutku rekla kako bi ga reciklirala. On sve napadnije iskazuje svoje simpatije prema njoj.

Nikola priznao da mu se sviđa Tamara i najavio "akciju"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Stanari BB kuće su definitivno ozbiljno shvatili slogan ove sezone Big Brothera koji glasi "Ljubi bližnjeg svog". Tijekom noći su tako uglavnom pričali baš o mogućim ljubavnim odnosima. Nemeš i Marijana su razgovarali o svom odnosu, ali i dalje ostaju pri priči da se između njih ništa nije dogodilo. Ipak, napominju kako bi bilo lijepo kada bi zaista i napravili to što se priča o njima. S druge strane, Bojana ostalim ukućanima priča da joj je teško jer se našla između Marijane i Nemeša. I dalje brani Marijanu i govori kako je u lošoj situaciji zbog svog muža i djeteta. Nikola Maurović je odlučio da više neće kriti sve očiglednije emocije koje gaji prema Tamari. U dvorištu je rekao Marijani kako mu se Tamara sviđa i kako će konačno "krenuti u akciju".

BB kuća postaje starački dom


Odmah nakon jutrošnjeg buđenja je Big Brother pozvao Nikolu Maurovića i Milu u ispovjedaonicu gdje im je dao kostime za predstojeći tjedni zadatak. Za to vrijeme je kapetanica kuće Bojana u dnevnoj sobi regulirala podjelu cigareta na jednake dijelove. Ovog tjedna BB kuća postaje starački dom. Ukućani će biti podijeljeni na osoblje i klijente koji će biti članovi "Kuće treće dobi". Osoblje i klijenti će uz kostime i rekvizite dobiti i zaduženja koja će morati poštovati dok traje zadatak. Uloge koje im Big Brother dodijeli morat će izvršavati 24 sata dnevno. Osoblje će činiti direktor ustanove, doktor, medicinske sestre, kuhar i spremačica. Starce će glumiti pet ukućana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara