BB milijunaš još uvijek "dužan k`o Grčka"

POBJEDNIK prvog hrvatskog Big Brothera Saša Tkalčević navodno još ima dugova prema nekim bjelovarskim poduzetnicima koji preko svojih odvjetnika potražuju povrat novca. Miroslav Oškera, vlasnik jedne pekare kraj Bjelovara tvrdi kako mu je Saša već tri godine dužan 40.000 kuna, te da mu sud putem ovrhe nije uspio vratiti dug.

Oškera tvrdi da je Saša za vrijeme dok je vodio privatnu trgovinu mješovite robe, od njega uzeo kruha i peciva u vrijednosti 30.000 kuna što je s kamatama naraslo na 40.000 kuna, te da mu najpoznatiji hrvatski biker dug nije vratio.

"Tužio sam ga i nakon povratka iz BB showa sud mu je pokušao zaplijeniti motor, međutim, on ga je negdje sakrio, a ovršiteljima je rekao da je na servisu." - kaže Oškera te tvrdi kako je doznao da je Saša nekolicini bjelovarskih poduzetnika dužan ukupno 300.000 kuna.

Vlasnik još jedne pekare potvrdio je Jutarnjem listu kako mu je Saša ostao dužan novac, međutim, on je želio ostati anoniman vjerujući kako će putem pokrenute tužbe uspjeti vratiti dug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravno gledajući, njemu je dužna Sašina supruga Nataša na koju je trgovina glasila u vrijeme nastajanja duga i protiv koje oštećeni vodi sudski postupak.

"To je sve riješeno. Miroslavu Oškeri sam vratio dug, kao i drugima. Za neke osobe koje tvrde da sam im dužan nikad nisam ni čuo." - ukratko je komentirao Saša.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara