BB preljub: Marijana pitala Big Brothera je li njezin muž zatražio razvod

Foto: Emotion

SRPSKI su se mediji raspisali o tome da je Marijana iz BB-a od produkcije showa tražila dozvolu da stupi u kontakt s prijateljicom koja bi joj mogla nabaviti odvjetnika za razvod. Hrvatski RTL tu informaciju poriče te su nam rekli kako je Marijana tražila razgovor u ispovjedaonici da sazna neke informacije iz vanjskog svijeta. Zanimalo ju je je li joj rođakinja rodila dijete i kako se zove, a Big Brother je pitala i je li njezin muž zatražio razvod braka. 

Šibenčanka je tijekom showa u više navrata dala nagovijestiti kako se ne namjerava vratiti u Šibenik, no za sada nije poduzela nikakve korake da tu svoju odluku i neki drugim putem, osim pred kamerama BB-a, priopći mužu Ivanu. U razgovoru s Nikolom iz kuće, Marijana se složila kako u njezinom braku i od ranije nešto nije bilo u redu, čim je došlo do ovakvog razvoja u kući.

Tamara misli da Dražen prolazi kroz krizu jer mu fali alkohol

Dan Koloseuma u BB-u je počeo lagano. Stanare luksuza užasava pomisao na večer. "Strgani" su od bicikla i uvjereni kako će na večerašnjim igrama izgubiti. Tamara je BB-u ispričala kako će ipak dati sve od sebe i boriti se do kraja, a kaže da je možda jedino Lester baš "nabrijan" na borbu.

"Soraja nije djevojka na mjestu"

Također je komentirala odnose među stanarima, za koje kaže kako su dobri, jedino joj s Draženom ne ide. Misli da je on "pogubljen" jer je ili na tajnom zadatku da ih sve iživcira ili ga muči kriza jer se u posljednjih mjesec dana odrekao alkohola. Tamara je otvoreno rekla i da ne voli Soraju, iako nikada nije s njom razgovarala. "Ona nije djevojka na mjestu", povjerila je BB-u. Kaže da joj se ne sviđa i da ne planira pričati s njom.

"Pa i Horvat je muško"

Otpadnici su dan započeli živčano jer ih je BB probudio iritantnim zvukom budilice koji dugo nije gasio. Nemešu su se zbog digli živci, a kasnije je razmišljao o tome što bi se još sve moglo dogoditi u showu, kada se već do sada toliko toga izdogađalo. Otpadnici su pravili doručak i tračali Draganu, koja se spremala "sto godina". Nirmal je zaboravio staviti mikrofon, a BB je u ispovjedaonicu pozvao Horvata i Duška. Digao se i Nemeš, jer je, kaže, pomislio da je BB rekao Horvat i muški. Na to mu je Soraja rekla da kako može to reći, jer je i Horvat muško.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara