BB Rina odlazi iz Kuće?

BB Rina odlazi iz Kuće?

DNEVNI zadatak koji je Big Brother zadao stanarima možda će bit ključan za Rinin odlazak. Budući da je dugokosoj Riječanki jedan od uvjeta za povratak u Kuću bio natjerati Mrkvicu da se u nju ludo zaljubi, današnji zadatak je bio jedan od pokazatelja koliko se Mrkvasti, zapravo, od nje ohladio. Osim što ga sve više možemo vidjeti u rukama Splićanke Mire, pobjedom u dnevnom zadatku dobio je mogućnost smisliti tri zadatka koje stanari moraju izvršiti. Prvi dio njegovog mudrog plana bio je pomiriti posvađane stanare tako da su u parovima morali otplesati jedan ples. Parove su činili Mira i Monika, koje su jučer imale dvije žestoke svađe, te Lucija i Marko, koji se od početka ne slažu baš najbolje.

Rinu je njezin "ljubić" najviše iznenadio kad joj je naredio da pleše sa Sašom, iako nisu bili u nikakvoj svađi. "Tko zna što će biti treća želja? Možda da se preseliš u moj krevet", rekla je zabrinuta Rina Saši. "Apsolutno", uzvratio joj je Mrkvica. Ne uspije li Rina okrenuti priču u svoju korist, vrlo skoro bi mogla napustiti Kuću.

Mira deset kilograma predebela

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemilosrdna Mira pokušava Rinu nadmašiti sa spletkama i svađama pa je tako nakon dva žestoka sukoba s Monikom odlučila svoje zle namjere uprijeti u Marka. "Ona misli da želim nešto s tobom, luda je", rekla je za Moniku. Kako se rasprava razvijala tako je ona sve više pričala protiv nje. Miru je jako zasmetalo kada joj Monika nije htjela posuditi majicu, jer je "deset kilograma deblja pa bi je rastegnula".

Ivan L., dosad više-manje neprimjetan stanar, uspio je izgubiti živce i grubo opsovati "pohotnu" Elizabetu. Tijekom boksanja u ringu, BB Beti se cijelo vrijeme žalila kako "cure vide kroz povez i da to nije pravedno". To je jako razljutilo Ivana L. koji ju je poslao "u kurac". "Tako sam ljubazna i dobra bila prema tebi, a ti mi tako vraćaš, žvaljavac bezobrazni!", odvratila je 51-godišnja nabrijana Elizabeta.

A.M.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara