BB: Seksaju li se kokoši 12 puta u danu kada snesu 12 jaja dnevno?

BB: Seksaju li se kokoši 12 puta u danu kada snesu 12 jaja dnevno?

JUTRO nakon nominacija Ornela i Lucija još su u krevetu komentirale Ivana L., dodavši kako misle da on "bari" Ornelu. Cure su se dotaknule i teme nominacija, pa je Ornela tako predvidjela da će sljedećeg petka nominirane biti upravo ona i Elizabeta. Mira je Krešimiru objašnjavala kako je Monika sigurno na početku mislila da ona nešto želi s Markom, pa se zato prema njoj loše ponašala tj. "branila je svoj teritorij". Mira nije ovako zamišljala Big Brother, dok Krešimir smatra da je to borba. Nakon Mire, Sabina je odlučila malo popričati s Krešimirom, te se požalila da ne zna kako će izdržati u Kući.

Saša je zezao Luciju govoreći joj da se ulizuje, ali da joj nema spasa. Uz par dodira i malo poziranja, Lucija je prihvatila šalu. Ekipa iz Crvene sobe razvila je strategiju kako će napravit spačku ovima iz Zelene sobe. Saša je predložio da za ručkom, primjerice, pojedu prvi i povuku se u sobu ili van, tako da ih ostali počnu tračati; a zatim, kad bude čišćenje Kuće, da se svi prihvate kućanskih aparata tako da ostalima ostanu teži poslovi. Oko podneva stanari su u Kuhinji započeli razgovor o tome koliko kokoši nesu jaja. Valerija, stručnjak, objasnila je Rini da ima kokoši koje se ne seksaju, već samo nesu jaja, tzv. nesilice. Monika je kasnije prepričala Marku taj razgovor i komentirala kako je Rina pitala Valeriju seksaju li se kokoši 12 puta u danu kada snesu 12 jaja dnevno.

Mira je pokušala isprovocirati Ivana M. Nakon što je stanar izgubio podosta vremena da izvadi potonuli čamac, te da isprazni vodu koja se skupila u njemu, i nakon što je otrčao po ležaljku koju je planirao staviti u čamac, dotrčala je Mira, uskočila u čamac, te se odgurnula od obale do Saše koji je plutao na malom otočiću na jezercu. Ivan M. ostao je na obali, poprilično ljut, te je krenuo u Kuhinju napuniti balone vodom kako bi kaznio Miru. Neko su se vrijeme igrali mačke i miša, dok Miri nije dosadilo, a nešto kasnije, kako bi ga opustila, Rina je u Crvenoj sobi izmasirala svog Princa, Ivana M. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanari su većinu večeri plesali na house glazbu. Od Big Brothera dobili su dva luksuza: svatko po pivu i pravo na jednu glazbenu želju. Monika je zaželjela od grupe Laufer pjesmu "Dio tebe", a kad je glazba započela, otrčala je van i plakala držeći u ruci dvije fotografije. Ornela, Sabina i Elizabeta razgovarale su o tome kako je Saša bio šokiran svojim nominacijama, te se čudile kako može biti tako licemjeran i očekivati da ne bude nominiran, a ponaša se bezobrazno. 

Ornela je pitala Luciju kako se osjeća zbog toga što je ponovo nominirana i ima li osjećaj da će ispasti u petak. Ona je odgovorila da ne zna, da ćemo sve vidjeti u petak, ali je dodala i da je situacija takva da, ako ona ispadne, ispasti će i Zelena soba, jedan po jedan. Zatim su komentirale Moniku i Marka. Stanarke su zaključile kako bi Monika sama, bez Marka, bila izgubljena. Lucija je spominjala rat između Zelene i Crvene sobe. Ornela je zatim uzela zelenu majicu i rekla kako će je sad nositi cijeli tjedan, tako da se zna kojoj sobi ona pripada.

Z.K.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara