BB Slavica postala striptizeta Violeta: Hoda polugola po kući, a Nemešu je neugodno gledati je

Foto: vb4.emotion.rs

DOK SE slavica uživjela u ulogu striptizete Violete, kako je samu sebe nazvala, Nemešu je neugodno gledati je kako se takva šeta po kući. Za razliku od njega Veliki Brat  je zadovoljan  Slavicinim kostimom,  ali  je tražio od nje da bude zavodljiva u skladu sa ulogom te da pripazi na haltere. Ranije je izjavila kako će, nakon što izađe iz kuće otvoriti striptiz bar te u njemu zaposliti Lestera.

Ukućani ljutiti na Milana, zbog hrkanja nitko se nije naspavao

Tijekom jutra stanari su bili neraspoloženi, a Dražen posebno. Nitko se, osim Milana, nije naspavao zbog njegovog glasnog spavanja. Dražen se tijekom noći nekoliko puta budio i drmao ga kako bi prestao, ali to je imalo samo kratkoročni efekt. Milan se kasnije posvađao s Emom te joj rekao da je razmažena.Tekst se nastavlja ispod oglasa
Soraja ljuta na ostale "otpadnike"

Kasno sinoć Soraji je bilo dosadno pa je ukućanima predložila još jednu nindža akciju. ta ideja nije se svidjela Dragani jer je trbuh boli danima. Nakon što je taj plan propao, izašli su na dvorište kako bi se igrali, a Duško ju je pogodio loptom što mu je ona vratila i otišla u autobus. Tužni Duško došao joj je reći da nije "kul" te joj skuhao čaj nakon čega se opet pridružila ostalima.


Mila i Bojana se posvađale oko kreveta

Mila i Bojana uspjele su se posvađati oko spavanja. Naime, one dijele krevet, a Mila se žali kako joj je neudobno te se ne može naspavati. Bojana ju je izignorirala, a nekoliko trenutaka kasnije su se posvađale pa pomirile ispred pušionice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara