BB Soraja: Nisam zaručena, to su izmišljotine, zaista sam ljuta

BB Soraja: Nisam zaručena, to su izmišljotine, zaista sam ljuta

Foto: CKM, RTL

SRPSKI mediji danas su objavili kako se nekadašnja BB stanarka, Soraja Vučelić, zaručila nakon samo tri mjeseca veze s Ivanom Pripuzom. Mladi bogataš prema informacijama nekih susjednih medija, dao je Soraji zaručnički prsten, a ona se oduševila te pristala postati njegova supruga. "Nisam se prije htjela baviti demantiranjima, ali stvarno su pretjerali ovaj put. Laži su to, nije istina i ne znam dokud to ide, dosta više o tome", rekla je Soraja za Index.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu imali od koga čuti, pogotovo ne od meni bliskih ljudi. Tko god da je napisao to, ima bujnu maštu. Od mojih ljudi se ništa takvo nije moglo čuti. Moje zaruke su dezinformacija, i stvarno sam jutros bila ljuta kad sam to pročitala. Ne znam zašto me s tim ne ostave na miru, bar da je istina, pa ajde. Ali, nema veze sa istinom", zaključila je Soraja o svojim lažnim zarukama.

Prokomentirala nam je i svoj voditeljski angažman, koji je započela u emisiji "Sve za ljubav" s BB kolegom Brandonom. "Brandon je dobio otkaz, moram dobiti nekog drugog partnera. Super mi je, zadovoljna sam, nemam tremu jer sam na kamere naviknula", nadodala je Vučelić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara