BB Stipe zaradio prekršajnu prijavu zbog okršaja s 19-godišnjakinjom

STJEPAN BEKAVAC, poznatiji kao BB Stipe, zaradio je prekršajnu prijavu nakon što je navodno dva puta pljusnuo 19-godišnju Alenku Gvoić. U kakvoj su vezi Alenka i Stipe bili, od njegova prijatelja Sandra nismo uspjeli doznati, no kaže nam kako ona definitivno nije bila njegova djevojka.

"To se malo sada zakompliciralo, ima dosta krivih navoda. On nikada svoju bivšu djevojku nije udario, to je sigurno. Istina je da je zaradio prekršajnu prijavu zbog tog nekog okršaja s Alenkom, međutim ona mu nikada nije bila djevojka. Koliko ja znam, posvađali su se u Hemingwayu u Opatiji, i to nakon što ga je ona pred svima izvrijeđala", kaže nam Stjepanov prijatelj, ali ne navodi do kakvog je točno okršaja došlo.

"Ona je i sama kasnije kazala kako je pogriješila i da je zaslužila to što je dobila", kaže ipak Sandro za 19-godišnju Alenku, koja je Stipu nakon okršaja prijavila policiji. Za Stipu kaže kako je uzoran, "sportski" tip koji nije nasilan prema svojim djevojkama.

Jelena da, Kristina ne

BB Stipe će se vjerojatno nemalo iznenaditi nakon što izađe iz BB kuće, budući da se već nekoliko djevojaka deklariralo kao njegove "bivše". Jedna od njih je navodno i Kristina Lumbar, za koju Stipin prijatelj pak kaže kako "nikada nije bila u igri kao Stipina cura". Vezu s Jelenom Urukalo, pobjednicom Multitalent showa Story Super Nova, pak potvrđuje. "To jeste bila neka veza, vodili su se za ručice, ljubakali se i tako", opisuje Stjepanov prijatelj.

Nedavno su medijima, naime, kružile priče kako je Morena Stainko, poznatija kao Crna Mamba i jedna od kandidatkinja na ovogodišnjem natjecanju za Miss Hrvatske, progovorila o tome kako su Urukalo i Lumbar bile u ljubavnim vezama s BB Stipom, te kako su Stipe i Kristina prekinuli nakon što ju je on navodno prevario. Stipin prijatelj, međutim, kaže kako on i Kristina nikada nisu bili u vezi.

Maja-Paola nalik Stipinoj bivšoj djevojci Tihani

S obzirom na to da su po ulasku Stipe u BB kuću na površinu isplivale tolike bivše djevojke, upitali smo njegova prijatelja je li Stipe doista toliki šarmer. "Pa, ovisi o tipu djevojaka, neke su lude za njim, a za neke on kaže da nisu njegov tip", objašnjava. Maja-Paola, s kojom se Stipe najviše druži u Kući i koja mu se od djevojaka, po svemu sudeći, najviše svidjela, neodoljivo, otkriva nam njegov prijatelj, podsjeća na Stipinu bivšu djevojku Tihanu. Ipak, ne može prosuditi je li Maja-Paola njegov tip. Tijekom svog boravka u Tajnoj BB kući, Stipe je, naime, izjavio kako mu je Maja-Paola draga, ali da prema njoj ne osjeća neku veliku privlačnost. "Stipe nema poseban tip cure, ali očito je da mu je Maja u Kući najdraža", kaže Sandro.

R.I.
Foto:Index/RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara