BBC-jeva spikerica počela se histerično smijati čitajući vijesti

BBC-jeva spikerica počela se histerično smijati čitajući vijesti

BRITANSKI mediji uživaju u kiksu dugogodišnje BBC-jeve spikerice Charlotte Green koja se, čitajući vijesti za vrijeme emisije Today, počela histerično smijati.

Telefoni u studiju BBC-jevog Radija 4 nakon emisije u kojoj je Charlotte "umrla od smijeha" čitajući vijesti nisu prestajali zvoniti, piše The Sun, a kako se spikerica nikako nije uspjela smiriti u pomoć joj je morao priskočiti kolega James Naughtie koji je pročitao vijesti do kraja.

Većina slušatelja koja je nazvala Radio 4 priznala je kako su uživali u Charlottinom gafu jer ih je zabavila i nasmijala pa je urednik programa na njihov zahtjev nekoliko puta i ponovio snimku vijesti. BBC se ipak morao ispričati obitelji Oscarom nagrađenog scenarista Abbyja Manna, s obzirom da je vijest o njegovoj smrti jedna od onih koje je Charlotte trebala pročitati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slična mi se stvar dogodila i prije desetak godina u istoj radio emisiji i priznajem da mi je jednako neugodno kao i onda", kazala je Charlotte, ali i zahvalila slušateljima koji su njenu grešku primili sa simpatijama.

J.C.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara