Beckham napokon tulumario s igračima Reala

NA TURNEJI po Dalekom Istoku među igračima Kraljevskog kluba iz Madrida vlada opuštena atmosfera pa dečki svake večeri izlaze u noćne klubove.

U Kini i Japanu David im se zbog ogromne popularnosti nije mogao pridružiti jer bi oko njega nastao kaos pa je morao ostati u hotelskoj sobi vodeći beskrajne telefonske razgovore sa suprugom Victoriom koja se sa sinovima nalazi u Americi gdje priprema novi album.

U Hong Kongu napokon je došlo njegovih pet minuta pa je s novim kolegama posjetio klub "Dragon-i".

Dok su ostali bezbrižno trusili skupi šampanjac, on se sportski zadovoljio s dijetnom Coca-Colom.
Iako je ponovo bio na meti djevojaka tjelohranitelji su ih uspjeli otjerati od njega dok njegovi oženjeni suigrači Ronaldo i Roberto Carlos nisu odbili ljepotice koje su im se nabacivale.

Tabloidi su zabilježili da je Beckham tijekom noći čak dva puta zalutao u ženski WC gdje su mu djevojke uz smijeh pokazale pravi put do mjesta koje traži.

U međuvremenu je u Englesku stigao trinaestogodišnji Ali Abbas kojem je američka raketa za vrijeme rata u Iraku odrezala obje ruke i usmrtila cijelu porodicu.

U Londonu će mu napraviti umjetne ruke, a na pitanje novinara koja mu je najveća želja spremno je odgovorio da bi želio upoznati Davida Beckhama.

Kada je nogometaš čuo za njegov slučaj odmah mu je poslao svoj dres s potpisom i još jednom dokazao koliko se brine za djecu invalide.

Becham tražio autogram od Jackiea Chana

Engleska superzvijezda David Beckham našao se u za njega posve oprečnoj ulozi na turneji madridskog Reala u Hong Kongu zatraživši autogram od akcijske zvijezde Jackiea Chana.

Beckhama (28) na svakom koraku u Aziji salijetaju obožavatelji, a on je sve iznenadio izvadivši olovku i zamolivši honkgoškog glumca za autogram za njegova dva sina prilikom njihova susreta u hotelu.

David Beckham je bio zbilja uzbuđen i pomalo nervozan što upoznaje Jackiea Chana, tvrdi jedan od očevidaca, koji je dodao kako Chan ničim nije odavao da je prepoznao Beckhama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara