Beckham ne zna oduzimanje brojeva do 50

NOGOMETNA super-zvijezda David Beckham, čije intelektualne sposobnosti britanski mediji često dovode u pitanje, izjavio je kako ga je domaći uradak iz matematike njegovog šestogodišnjeg sina Brooklyna ostavio bez riječi.

Kapetan engleske nogometne selekcije i član Real Madrida rekao je da je morao pozvati svoju suprugu Victoriu, bivšu članicu nekada popularne pop skupine Spice Girls, da mu pomogne u rješavanju sinove zadaće koja mu je bila preteška.

"Njihove zadaće su tako teške danas" - kazao je Beckham (30) u interviewu za britanske novine. "To se danas radi potpuno drugačije od onoga kako su mene učili u školi. Rekao sam mu: O moj Bože, ja to ne znam!", rekao je Beckham.

Multimilijunaš Beckham, koji je redovit gost tabloida zbog svog smisla za odijevanje i promjena frizura, kazao je da je nakon neuspješnog pokušaja rješavanja matematičke zadaće ponudio sinu da čita knjigu s njim.

Brooklyn koji će uskoro navršiti sedam godina, postat će učenik bitanske škole u Madridu koja slijedi britanski nastavni plan i program.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među zadacima preliminarnih testova nalaze se pitanja koja se odnose na oduzimanje brojeva od 11 do 50.

Jedno od pitanja u njegovoj zadaći glasi, koliko će ostati od 50 funti, nakon kupnje olovke koja košta 24 funte i gumice za brisanje čija je cijena 7 funti.

M.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara