Beckham nije "dovoljno poznat" za Simpsonse

Beckham nije "dovoljno poznat" za Simpsonse

NAJPOPULARNIJI nogometaš za svijetu nije dovoljno poznat za tvorce isto tako popularnog crtića "The Simpsons", koji mu zbog toga neće ponuditi "ulogu" u jednoj od epizoda.

Opće je poznato da, blago rečeno, nogomet i nije najpopularniji sport u SAD-u, odakle dolaze "The Simpsons". Ipak, neki su očekivali da je popularnost Manchesterove "sedmice" dovoljna za njegovo pojavljivanje u legendarnom crtiću.

Mnoge su slavne osobe dosad dobile "cameo ulogu" u crtiću "The Simpsons", od kojih su neki autorica romana o Harry-u Potteru, JK Rowling, članovi Radioheada, kultni redatelj Alfred Hitchcock, fizičar Stephen Hawking, Sting, Tom Jones...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, izvršni producent Simpsonsa, Al Jean, odlučio je da David Beckham neće "upasti" na gornju listu i to baš zbog malene popularnosti nogometa u SAD-u.

Za vrijeme nedavnog boravka u Londonu, Jean je izjavio: "Razmišljali smo o Beckhamu, ali nogomet zaista nije popularan kod nas. On jednostavno nije dovoljno slavan u SAD-u."

"Nabacivali smo se s tom idejom, ali ga ipak nismo ništa pitali. Ja sam čuo za njega jer mi ga je spomenula kćer, koja igra nogomet." - dodao je Jean.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara