Beckham otkrio kakva je osoba princ Harry: Nismo pričali o njegovom odlasku

Beckham otkrio kakva je osoba princ Harry: Nismo pričali o njegovom odlasku
Foto: Guliver Image/Getty Images

DAVID BECKHAM je gostujući sinoć u emisiji Entertainment Tonight izjavio da je "ponosan" na vojvodu od Sussexa i na njegovu odluku da zajedno sa suprugom napusti dužnosti kao član kraljevske obitelji.

Britanski nogometaš, koji je s Harryjem dugogodišnji prijatelj, kazao je da je princ "iznimna osoba", piše Daily Mail. 

"Volimo ga", kazao je u vlastito i u ime supruge Victorije Beckham. 

"Ponosan sam jer vidim da se razvija kao osoba i postaje jako dobar otac", a svakome ocu iznimno je važan kvalitetan odnos s djecom, kazao je Beckham. 

Nogometaš koji je u svibnju 2018. sa suprugom bio među uzvanicima na Harryjevu kraljevskom vjenčanju kazao je i da s princom Harryjem nikada nije razgovarao o njegovoj odluci da se odseli u inozemstvo. 

"Nismo razgovarali o njegovom odlasku. Razgovarali smo poput dobrih prijatelja, što je meni najvažnije. Mislim da istinski uživa u ulozi oca prvi put i o tomu smo često govorili. Kada postanete roditelj, sve vam se izmijeni. On zaslužuje da uvijek bude sretan", rekao je bivši nogometaš. 

Beckhamova izjava uslijedila je nakon što je princ Harry u srijedu na konferenciji u Edinburghu govorio o svojem viđenju održivog turizma.

Očekivalo se da će vojvoda od Sussexa i unuk kraljice Elizabete II. krajem ožujka prestati koristiti titulu "njegove kraljevske visosti", jer on i njegova supruga Meghan Markle završavaju sa svojim kraljevskim dužnostima, no u Edinburghu je bilo očito da je 35-godišnji princ već započeo s neformalnim pristupom tijekom javnih nastupa.

"Jasno nam je rekao da ga najavimo samo kao Harryja, stoga, dame i gospodo, molim vas jedan veliki škotski pozdrav za Harryja", obratila se prisutnima voditeljica na konferenciji Ayesha Hazarika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara