Beckhami dali trećem sinu španjolsko žensko ime

RODITELJI često znaju unesrećiti djecu izborom neobičnih imena, ali klincu bogatog nogometaša sigurno ništa neće manjkati u životu. Tabloidi se pitaju odakle su Beckhami izvukli ime Cruz, koje na španjolskom znači križ, a jezična ekspertica Lola Oira s Oxforda tvrdi da su poznati šminkeri "dali djetetu glupo ime koje su nekada nosile španjolske djevojčice".

Nagađa se da je ime odabrala Victoria po svojoj filmskoj ljubimici Penelopi Cruz, a tatica je čak predlagao ime San Miguel dok mu nisu objasnili da se tako zove jedno španjolsko pivo.

Klinac je možda dobio ime po križevima koje David ima istetovirane na tijelu, a sigurno nije po najpoznatijem klubu homoseksualaca u Manchesteru "Cruz 101".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako je dječak rođen u Madridu Beckhama su već pitali da li će Cruz jednog dana igrati za španjolsku ili englesku nogometnu reprezentaciju, dok astrologinja Mistic May tvrdi da neće biti tih dilema jer će dječak biti umjetnik.

David će dodati ime i trećeg sina na svoju kopačku kako bi bolje zabijao golove, a naći će mjesto i za još jednu tetovažu.

Kladioničari već nude zaradu lakovjernim pa za jednu uloženu funtu nude 1.000 ako sva tri nogometaševa sina jednog dana zaigraju za englesku reprezentaciju, a čak 10.000 funti ako to bude španjolski dres.

Oni skloni crnom humoru tvrde da je dobro što nije rođena djevojčica jer bi joj roditelji dali imena Bola ili Pena po španjolskim nazivima za loptu i jedanaesterac.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara