Beckhami kupili francusku vilu u kojoj se ubio bivši vlasnik

Beckhami kupili francusku vilu u kojoj se ubio bivši vlasnik

DAVID i Victoria spiskali su milijun i pol funti na "vikendicu" u malom mjestu Bargemon u Južnoj Francuskoj, udaljenom 30 minuta vožnje od šminkerskog ljetovališta St. Tropeza.

Vila ima 15 soba i bazen, a okružena je šumom i livadama. Tek nakon kupovine bogati bračni par je saznao da si je bivši vlasnik Leslie Duck u njoj raznio glavom pucnjem iz sačmarice, a mnogi njegovo samoubojstvo smatraju sumnjivim.

Mještani tračaju da ga je njegova udovica brzo dala spaliti u kapelici na imanju, a ubrzo nakon toga u vili se pojavila s novim ljubavnikom.

Odvjetnik koji je posredovao pri prodaji vile sada je savjetovao Beckhamima da potraže pomoć egzorcista ukoliko ih bude uznemiravao duh bivšeg vlasnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Victoria i David obožavaju taj kraj jer im je njihov dobar prijatelj Elton John često posuđivao svoju vilu u obližnjoj Nici.

Mještani Bargemona oduševljeni su svojim novim susjedima i već im pripremaju svečani doček, a dečki iz lokalnog nogometnog kluba nadaju se da će David koji puta zaigrati s njima na prašnjavom igralištu koje im služi kao opravdanje da poslije tekme svi odu na piće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara