Beckhamovima dosadio glamur Los Angelesa

Beckhamovima dosadio glamur Los Angelesa

IAKO su od svog dolaska u Los Angeles doslovno napravili reality show, snimajući dokumentarce te pišući knjige i blogove o snalaženju u novoj sredini, Victoria i David Beckham ozbiljno razmišljaju o napuštanju SAD-a. Zbog toga se David nada kako će netko uskoro otkupiti njegov ugovor, a Victoria poslove navodno polako prebacuje u London, jer je zaključila da je doma ipak najbolje.

Život preko bare, prema tvrdnjama prijatelja slavnog para, nije ni izbliza idiličan kao što su zamišljali, zbog čega David i Victoria već mjesec dana intenzivno razmišljaju o napuštanju velikog imanja kojega su kupili i uredili pred TV kamerama. Victoria Beckham oduševljena je uspjehom vlastitog modnog branda, pa bi iz Londona htjela upravljati tvrtkom i pretvoriti je u modno carstvo, dok David navodno sanja o povratku u neki engleski nogometni klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnoge stvari su u Americi krenule u krivom smjeru", rekao je prijatelj bračnog para britanskim medijima, koji su rečenicu protumačili kao nezadovoljstvo tretmanom u američkim novinama. Zbog neuspjeha Davidovog kluba LA Galaxy te činjenice da se Victoria pjevanjem opet bavila tek tri mjeseca, prozivaju ih "najpoznatijim neradnicima", a šale na njihov račun u tamošnjim medijima postaju sve uvredljivije.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara