Belma Hodžić: Uvijek sam zaljubljena, nije bitno je li sretno ili nesretno

Tekst: A.M.
Foto: Index

"U LJUBAVI se ništa nije promijenilo, sve je po starom", priznala nam je voditeljica Belma Hodžić. Na pitanje je li sretno zaljubljena ili pak sretno slobodna, 23-godišnja Riječanka dala je vrlo zanimljiv odgovor. "Uvijek sam zaljubljena, sretno ili nesretno - nije bitno", otkrila je Belma koju se mediji povezivali s rukometašem Mirzom Džombom.

"Džomba je stvarno simpatičan, ali stvarno nema smisla pričati o bilo kakvom odnosu, pa i prijateljskom"

Prelijepa voditeljica showa "Pobijedi Šolu" te "Večera za pet" priču o ljubavnoj vezi s hrvatskim proslavljenim rukometnim reprezentativcem demantirala je, te nam je otkrila da još dan danas stoji iza svojih riječi. "Upoznali smo se na ručku, preko zajedničkog prijatelja, kojem se Džomba javio kada je stigao u Opatiju i tako smo svi zajedno završili na ručku. A na temelju jednog ručka, iako je Džomba stvarno simpatičan, stvarno nema smisla pričati o bilo kakvom odnosu, pa i prijateljskom", izjavila je tad plavokosa voditeljica.

Nakon ljetnog odmora kojeg je provela s prijateljicama, Belma je počela raditi punom parom. Iako snimanje novih epizoda zabavne emisije "Pobjedi Šolu" kreće tek u listopadu, Riječanka je dobila angažman u showu "Večera za pet" zbog koje svakog tjedna putuje u neki drugi grad. "Zasad mi još nije prenaporno putovati stalno, ali vjerujem da će nakon par mjeseci postati. Takav je posao i treba mu se prilagoditi", kazala nam je studentica pravnog fakulteta.

"Nisam sklona debljanju ni mršavljenju, uvijek sam na istoj kilaži. Takva sam kakva sam"

Baš kao i njezini natjecatelji u showu, i Belma priznaje da zna kuhati te da joj, ako je vjerovati njezinim bližnjima, to zaista dobro ide. "Prije sam kuhala svakodnevno, ali s obzirom da sam svakog tjedna na terenu nisam nažalost u mogućnosti", priznala nam je 23-godišnjakinja koja je od kandidata iz "Večere za pet" ponešto i naučila.

"U principu znam kuhati dosta toga jer kuham od malih nogu, ali upijam recepte i neke nove načine pripreme hrane", rekla nam je Belma koja se usprkos stalnom kontaktu s hranom nije udebljala, niti smršavjela. "Nisam sklona debljanju ni mršavljenju, uvijek sam na istoj kilaži. Takva sam kakva sam", priznaje za kraj Belma Hodžić koja je itekako zadovoljna svojim izgledom, a ne sumnjamo da su i drugi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara