Bentley Arnage kao karavan

VON GENNADI DESIGN je tvrtka koja postoji još od 1981. godine, a u svom bogatom programu VGD nudi mnoštvo prerada, izradu replika, pa čak preradu reprezentativne britanske limuzine u obiteljski karavan.Veliko iskustvo, potpora CAD/CAM radnih stanica i dobra opremljen proizvodni pogon bili su dovoljni da se tvrtka pozabavi britanskom svetinjom, Bentleyem i javnosti ponudi najvjerojatnije najluksuzniji karavan na svijetu.Iako se mnogi zgražaju nad ovakvom preradom, postoji dovoljno ekscentričnih bogataša spremnih platiti pozamašnu svotu za preradu svog ljubimca u karavanski model.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako cjelokupan postupak karakterizira ručni rad, naručitelj može u potpunosti sudjelovati u osmišljavanju stražnjeg kraja vozila, ali i u opremanju unutrašnjosti luksuznim dodacima. Na ovim fotografijama nalazi se tek jedna od mogućnosti prerade, koja je napravljena u skladu s osnovnim dizajnerskim smjernicama Bentleya.

Uz karoserijsku preradu, VGD će po volji Bentley opremiti cjelokupnim multimedijskim sustavom (DVD, VHS, CD, tuner). Tako će putnici straga moći uživati u projekciji DVD-a na plazma TV-u.Vlasnik po želji može naručiti i električno upravljan krovni otpor. Stražnja vrata sklapaju se uz pomoć elektromotora i sastoje iz dva dijela. Unutrašnjost je po volji moguće opremiti sklopivim ležajem, koji je također presvučen najfinijom kožom.

U VGD-u se nisu bavili preradom motora, ali su zato, ukoliko postoji interes, u Benley Arnage spremni ugraditi 4WD pogon. Sva isporučena vozila VGD isporučuje s FirePanel sustavom, koji se koristi u Nascar natjecanju. Riječ je o vrlo korisnom sustavu, koji nakon što detektira vatru, izbacuje protupožarni prah i sprečava zapaljenje goriva i širenje požara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara