Berlusconijeva maloljetna prostitutka Ruby Srcolomka uskoro se udaje

Foto: AFP

MLADA marokanska plesačica Karima el-Mahroug, poznata i pod imenima Karima Keyek te Ruby Srcolomka, koja se nalazi u središtu seks skandala zbog navodne maloljetničke prostitucije u koju je navodno bio upetljan 74-godišnji talijanski premijer Silvio Berlusconi, najavila je talijanskim medijima kako se uskoro udaje. 18-godišnja Ruby sudbonosno "da" će izreći 41-godišnjem talijanskom vlasniku noćnih klubova po imenu Luca Risso. Par crkveno vjenčanje planira za lipanj ove godine. Ruby kaže kako će se nakon udaje nastaviti školovati te ostati živjeti u Genovi. Zbog istrage vezane uz Berlusconija nije nimalo zabrinuta: "Ja sam svjedok i žrtva".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruby, koja je u studenom prošle godine proslavila 18. rođendan, navodno je bila jedna od sudionica orgija koje je za Valentinovo prošle godine Berlusconi priredio u svojoj vili u blizini Milana. Tad je imala 17 godina, a Berlusconi joj je navodno za seks dao 7.000 eura. Ruby priznaje da je dobila novac, ali tvrdi da je Berlusconi "nije ni taknuo" te joj je taj novac dao samo zato da bi joj pomogao u teškoj financijskoj situaciji. Karima navodi i kako je lagala Berlusconiju za godine: "Kad me pitao za godine, rekla sam mu da su mi 24, jer sam znala da ću kao maloljetnica teško ući u njegovu kuću".  Snimke telefonskih razgovora, koje se nalaze u posjedu talijanskog tužiteljstva, pokazuju da je Ruby kasnije od Berlusconija tražila čak pet milijuna eura kako se ne bi doznalo da je u vrijeme kad ju je ugostio na svojoj razuzdanoj zabavi bila maloljetna.

Iako i Berlusconi i Ruby tvrde da se nisu seksali, snimke razgovora pokazuju kako je šutnju maloljetne marokanske prostitutke Berlusconi zapravo skupo platio. Ruby tako u telefonskim razgovorima s prijateljima između ostalog otkriva: "Moram sve poricati. Trudim se spasiti ga, kako bi zaradila još love na ovome"; "Tražila sam ga pet milijuna eura. Moj slučaj je najšokantniji od svih seks skandala u koje je bio umješan. Ovo je veće od skandala s Patrizijom d´Addario i Noemi Letizije"; "Rekao mi je da će mi dati koliko god novca poželim, da ću se kupati u zlatu, ali da je važno da nikome ništa ne kažem". Ruby navodno nije jedina maloljetnica s kojom se Berlusconi seksao - u talijanskim medijima posljednjih se dana spominje i danas 19-godišnja Iris Berardi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara