Berlusconijeva supruga "počistila" starlete sa suprugove političke liste

Berlusconijeva supruga "počistila" starlete sa suprugove političke liste

KONTROVERZNI talijasnki premijer, Silvio Berlusconi, poznat je po svojoj sklonosti prema mlađahnim ljepoticama, a poznata je činjenica da je njegova supruga, Veronica Lairo, alergična na iste. Posljednji u nizu od skandala u koji se upleo bračni par Berlusconi opet se vrtio oko mladih dama - nakon što je Veronica "lupila šakom o stol i rekla dosta". Berlusconi je sa svoje liste kandidata za šefa svoje stranke morao izbaciti sve mlađahne ljepotice nakon što ga je supruga žestoko napala i javno osudila njegovu podršku djevojkama koje s politikom nemaju "veze". Jedina koja je uspjela izbjeći sječu glava Berlusconijeve supruge je 27-godišnja barbara Matera, inače bivša finalistica izbora za Miss Italije i bivša televizijska voditeljica.

"Tatice, tatice!"

Nakon što su prošli tjedan talijanski dnevni listovi, među kojima je i Il Giornale, inače u vlsništvu Berlusconijeve obitelji, objavili listu kandidata za ovo prestižno mjesto, premijerova supruga se naljutila i mužu postavila ultimatum. Tim više, jer je Berlusconi nedavno nazočio rođendanu stanovite 18-godišnjakinje Noemi Letizi, koja je, kada ga je vidjela, uzviknula "Tatice!".

Novinarima nije dugo trebalo da se počnu naslađivati njezinim uzvikom, a ona im je kasnije objasnila da Berlusconija doživljava kao "drugog oca" i da ju je upravo to nagnalo na nesretan uzvik. "Kad sam vidjela Silvija da je došao na moju proslavu nisam mogla vjerovati, bila sam presretna", rekla je Noemi koja se voli pojavljivati na televiziji u nadi da će jednog dana postati TV zvijezda, međutim, nitko ne zna na temelju čega. Možda jest slatka i lijepa, kažu neki, ali baš poput njezine majke Anne od koje je naslijedila ponašanje, ništa dosad nije učinila što bi je moglo lansirati u prave TV zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi moj, brkaš zabavu i posao!"

Da stvar bude još nezgodnija, Berlusconi nije bio nazočan ni na jednom rođendanu svoje djece, iako je, kako kaže Veronica, bio službeno pozvan. Tada izražen Veronicin strah da Berlusconi brka zabavu i posao, odnosno da talijanske ljepotice gura na svoje političke liste pokazao se opravdan, a iako je Berlusconi u nekoliko navrata to pokušao opovrgnuti, supruga je, ipak, čini se, bila u pravu!

V.V.
Foto: polisblog.it

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara