Beyonce domaćim estradnjacima nezanimljiva, traži se karta više za U2

KONCERT r'n'b dive Beyonce u zagrebačkoj Areni održat će se za manje od tri tjedna, a domaći estradnjaci ili nemaju pojma kojeg je datuma ili su potpuno nezainteresirani za njezin koncert. Ako rezimiramo njihove izjave jasno je kako nitko nema namjeru privatni raspored uskladiti/prilagoditi nastupu popularne pjevačice. S druge strane, zbog Depeche Modea bi Zemlju zavrtjeli u suprotnu stranu, a zbog koncerta skupine U2 bi odgodili i odlazak na godišnji odmor.

Koja Beyonce? Ima tko kartu viška za U2?

"Ne idem na njezin koncert jer nisam ljubitelj ni Beyonce ni njezine glazbe. Ali zato sigurno idem na Depeche Mode i U2 zbog kojih sam u šest ujutro morao preko interneta kupiti kartu i moliti se da mi uspije zbog velike navale. Spavao sam nešto u međuvremenu, ali sam sretan što sam se uspio nekako probiti", rekao je glumac Damir Markovina. Antonija Blaće još uvijek nije sigurna hoće li ići na Beyoncein koncert, ali je sigurna kako će "skakati na Depecheovcima", dok ovim putem pita "ima li tko kartu viška za U2 nek joj se javi".

Voditeljica Danijela Trbović na pitanje hoće li uz bok najstrastvenijim fanovima zapjevati primjerice "Naughty Girl" ili "If I Were a Boy" rekla je kratko i jasno: "Svaka žena koja ima veći batak i prćastije dupe od mene iz principa to ne želi ići gledati", dok na Depeche Mode ide sigurno. "Ja sam zaljubljenica u Depecheovce, ali kako Hrvate trese kriza taj će si koncert moći priuštiti samo bogati i slavni", nadodala je Danijela.

"Ne idem na Beyonce, ali zato idem na Mišu Kovača"

Bilo je za očekivati kako će njezin koncert pohoditi, ako ništa drugo, naše glazbene estradnjače, međutim, nijedna nije s oduševljenjem rekla kako jedva čeka vidjeti i poslušati glazbenu divu Knowles. "Neću ići na koncert jer imam neke druge obaveze. Putujem sljedeći mjesec u Njemačku tako da sam sva u tim pripremama", rekla je Belinda Bedeković, muza Sache Barona Cohena.

Slično razmišlja i Ana Rucner: "Neću ići na koncert jer sam sva u poslu. Volim slušati druge umjetnike i cijenim je jako, ali sva sam sad u svojem filmu". Maja Šuput, čudno, nema namjeru ići na koncert od Beyonce, ali u džepu čvrsto stišće kartu od U2 i Miše Kovača. "Nisam toliko zaluđena njome, ali bih išla zbog showa. A za Mišu Kovača znam da ću se fenomenalno provest", rekla nam je Maja.

Lana Vukičević
Foto: Index, JLP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara