Beyonce i Jay-Z daju doživotne ulaznice fanovima koji ispune ovaj uvjet

Beyonce i Jay-Z daju doživotne ulaznice fanovima koji ispune ovaj uvjet
Foto: Instagram

BEYONCE i Jay-Z daju svojim obožavateljima priliku osvojiti doživotne besplatne karte za njihove koncerte u zamjenu za jednomjesečni prelazak na vegansku prehranu.

Pjevačica je objavila taj natječaj ovaj tjedan na Instagramu, gdje ima 123 milijuna pratitelja, u znak potpore projektu Greenprint, koji ohrabruje ljude da smanje svoj negativan utjecaj na okoliš tako da usvoje prehranu temeljenu na namirnicama biljnog porijekla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Beyonce je obećala da će jesti doručak na biljnoj bazi te da ponedjeljkom neće jesti meso, dok je Jay-Z obećao da će jesti dva obroka dnevno temeljena na biljnoj prehrani.

Taj projekt je zamisao Beyonceinog osobnog trenera Marca Borgesa, koji je u prosincu objavio knjigu "The Greenprint" u kojoj objašnjava svoju biljnu prehranu i plan vježbanja. Pjevač i njegova supruga napisali su predgovor za tu knjigu.

Studija u časopisu Science objavljena u lipnju prošle godine zaključila je kako bi izbjegavanje mesa i mliječnih proizvoda omogućilo smanjivanje utjecaja na okoliš.

Prema pravilima natječaja, jedan obožavatelj dobit će dvije karte za službenu koncertnu turneju Beyonce i/ili Jay-Z za idućih 30 godina. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara