Beyonce i Shakira snimile duet

Novo izdanje hvaljenog albuma "B Day" uključivat će španjolsku verziju najnovijeg hita "Irreplaceable", koji trenutno ruši sve rekorde slušanosti u SAD-u. No, posebna poslastica bit će duet sa latino zvijezdom Shakirom u pjesmi "Beautiful Liar", za koju je najavljeno i video izdanje.

Zanimljivo je kako su mediji na početku karijere grupe Destinys Child često pisale o zapanjujućoj sličnosti Beyonce i Shakire, koja je, doduše, sve manja kako Beyonce mijenja frizure i način odijevanja.

Američka zvijezda ovih je dana primila i ne baš dobru vijest. Naime, oduševljenje zbog činjenice da je njena pjesma "Listen" (sa soundtracka filma "Dreamgirls") nominirana za Zlatni globus naglo je splasnulo kad je saznala da će morati biti izuzeta s popisa autora.

Američki zakon, naime, dopušta samo tri autora po pjesmi, a Beyonce je navedena četvrta, pa se u slučaju pobjede njene pjesme neće penjati na pozornicu niti će joj pripasti zlatni kipić. Razočaranje je tim veće kad se uzme u obzir činjenica da se pjesma spominje kao glavni favorit za Oscara, a navodno joj se smiješi i Grammy.

Zanimljivo je da je Beyonce u mnogim intervjuima, pričajući o "Listen", isticala kako je pjesma "pravo oličenje njenog karaktera" te kako je u nju "utkala svoju dušu i osobnost". Sad kad svi znaju da zapravo i nema previše veze s nastankom pjesme, vjerojatno se pokriva ušima.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara