"Beyonce je od nevinih djevojčica napravila male kurve!"

HOUSE OF DEREON, modna kuća koju uspješno vode Beyonce i Tina Knowles, našla se ovih dana na udaru kritika zbog nove kolekcije za djecu koja je, tvrde dječji pravobranitelji, ali i modni stručnjaci, sve samo ne prikladna za djevojčice predškolske dobi. Na novu odjeću, koja je zapravo sve ono što nosi Beyonce, ali u "mini izdanju", obrušila se američka javnost, međutim povlačenje kolekcije, za kojom su djevojčice već poludjele, nije u planu.

"Beyonce je od nevinih djevojčica napravila male kurve!", tvrdi jedan američki tabloid i dodaje kako izazovna odjeća koja ovih dana kreće u prodaju djevojčicama šalje krivu poruku. Izazovne haljinice, cipele s visokom potpeticom (za broj noge 32!), napadni make up i blještavi nakit samo su dio kolekcije koja se nastavlja na brojne uspjehe branda House of Dereon, namijenjenog prvenstveno "običnim curama koje žele izgledati kao zvijezde".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beyonce i njezina majka, koja u House of Dereonu radi kao glavna dizajnerica i umjetnička direktorica, još se nisu javno očitovale o spornoj kolekciji, a poznata pjevačica zasad ne progovara ni o vjenčanju s glazbenim mogulom Jay-Z-jem. Par se, naime, prije nekoliko tjedana vjenčao na intimnoj ceremoniji, a činjenica da Beyonceine obline postaju sve veće potaknula je priče o njezinoj trudnoći, koje su i dalje na razini trača - sve dok se poznati par fotke s vjenčanja i "ekskluzivne informacije" ne odluči prodati medijima, kao što je to ovih dana napravila Mariah Carey, koja će okolnosti brzopletog vjenčanja s Nickom Cannonom ispričati u talk showu poznate Ellen Degeneres.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara