Beyonce proglašena zvijezdom godine na dodjeli VH1 nagrada

R&B ZVIJEZDA Beyonce Knowles proglašena je najvećom pop zvijezdom na svijetu na glaumoroznoj dodjeli nagrada "VH1 Big In 2003", na kojoj je glavna šala večeri bio - Michael Jackson.

Dodjela nagrada glazbene TV kuće VH1 održana je 20. studenog u Los Angelesu, pri čemu je Beyonce kući odnijela glavnu nagradu - onu za najveću pop zvijezdu 2003. godine.

No, lijepa se pjevačica na dodjeli nije pojavila u jednom od svojih kratkih i izazovnih kompleta u kakvima najčešće nastupa, nego je prisutne oduševila dugom dizajnerskom haljinom.

Voditelj showa, američki komičar Hughley, najviše je vremena zbijao šale na račun Michaela Jacksona, koji je nedavno optužen za seksualno zlostavljanju djece.

Ispred dvorane u kojoj se održavala dodjela okupila se nekolicina fanova Michaela Jacksona, koji su mu iskazivali podršku i protestirali protiv optužbi na njegov račun.

Izjavom 2003. godine proglašena je kontroverzna izjava Natalie Maines na koncertu Dixie Chicks u Londonu, kad je Englezima poručila kako se "Dixie Chicks srame što su iz iste države kao i George Bush".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara