Beyonce se obratila javnosti prvi put nakon rođenja blizanaca

Beyonce se obratila javnosti prvi put nakon rođenja blizanaca

Foto: Instagram

PROŠLO je više od tjedan dana otkako je Beyonce na svijet donijela svoje blizance. Dok su sve stadije trudnoće dokumentirali po društvenim mrežama, nakon poroda se niti Beyonce ni Jay Z nisu oglasili sve do jučer.

Prošle je večeri Beyonce dala prvu izjavu nakon rođenja blizanaca, a pročitale su je pjevačice Chloe i Halle Bailey koje su u Beyonceino ime preuzele BET Viewer's Choice Award.

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beylite)

"Zahvaljujem vam na ovoj nagradi i potpori za 'Lemonade'. Ovo je bilo putovanje ljubavi, slavljenje naše kulture, odavanje počasti za prošlost, te pristupanje sadašnjosti i budućnosti s nadom i odlučnošću. Hvala mojoj majci Tini Knowles- Lawson jer je bila moja najveća učiteljica i najviše je utjecala na mene. Zahvaljujem cijeloj mojoj obitelji za ljubav koju mi daju. Zahvaljujem svom timu i fanovima", poručila je Beyonce koja se u svojom prvom obraćanju javnosti više držala karijere nego najnovijih događaja u privatnom životu.

Tijekom zadnja dva tjedna, po društvenim su mrežama kolale različite glasine o Beyonce i njenim bebama, ali čini se da su napokon pušteni iz bolnice i nalaze se u vili u Malibuu, piše Vogue.

La Villa Contenta ima nekoliko unutarnjih i vanjskih bazena, staklenik s biljem i vrt s ružama, deset spavaćih soba i četrnaest kupaonica, a nalazi se na obali Pacifika.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara