Beyonce, upristoji se!

POP DIVA s najboljim tijelom (neki tvrde i glasom) u showbusinessu izazvala je bijesnu reakciju svoje majke Tine, koja joj je poručila da "mora pronaći granicu dobrog ukusa".

Beyonce-ina majka, Tina, koja je u najboljim danima Destinys Childa odabirala garderobu za sve tri pjevačice u bendu, nije nimalo sretna činjenicom da se njezina kćer polako ali sigurno pretvara u Christinu Aguilera.

Christina je, naime, nakon seksom nabijenog spota za pjesmu "Dirrty" i vrućih foto-sessiona za muške časopise FHM i Maxim potpuno potukla svoju nekad najžešću suparnicu Britney Spears, te suvereno zavladala svijetom ženskog popa.

No, čini se da je Beyonce naučila nekoliko stvari o marketingu od Aguilere, pa se i ona počela oblačiti vrlo izazovno i seksi, što joj je odmah donijelo instant-popularnost širom svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nema ničeg lošeg u tome da izgleda seksi, ali negdje ipak mora postojati granica." - izjavila je Tina Knowles za britanski tabloid The Sun.

"Beyonce-ina prosudba je obično razumna, ali nekad zna pretjerati. Protiv sam toga da pokazuje dijelove tijela koji praktički ispadaju iz kostima, tangi koje vire iz hlača ili predubokih dekoltea" - dodala je majka popularne R&B pjevačice.


Kad smo već kod (pre)dubokih dekoltea...


"Čedna" Beyonce iz vremena kad ju je odijevala majka

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara