Beyonce zbog maminog šamara nije postala diva

PJEVAČICA grupe "Destinys Child" Beyonce Knowles rekla je kako je u 15-oj godini života, kada je bila tek zvijezda u usponu, doživjela iskustvo koje ju je u trenu "spustilo na zemlju".

Beyonce je prije desetak godina sa svojom mamom Tinom bila u lokalnom music shopu u kojem je pjevala svoj hit "No, no, no". U jednom se trenutku, očarana pažnjom slušatelja, zanijela i "završila u zvijezdama".

No, kako to već biva, mama je uspješnoj kćerki u tom trenutku htjela dati "vrlo koristan" savjet, ali ju Beoyonce uopće nije slušala niti je marila za ono što mama priča.

Mama ko mama, puna iskustva stvarnog života afro-amerikanaca, kćerki je zdušno zalijepila šamar i objasnila joj neke stvari.

"Rekla mi je: Bolje ti je da me slušaš kad ti se obraćam. Nemoj misliti da se možeš tako ponašati sada kad je ta tvoja pjesmica broj jedan." - prisjetila se Beyonce događaja koji joj se duboko urezao u sjećanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila sam strašno osramoćena i šokirana, jer me mama do tada nikada nije ni pipnula. Ali to je bila najbolja stvar koju mi je mogla uraditi jer sam se tada već počela ponašati kao diva." - rekla je.

"Od toga momenta više nisam "nosom parala oblake" i to me (šamar) postavilo na mjesto i prije nego je počelo moje diva ponašanje." - zaključila je Beyonce.


Beyonce pod "budnim majčinskim okom"

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara